ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете стилния мъжки аромат Armani Eau de Nuit Oud

Лен, кадифе и италианска вълна:  Giorgio Armani държи само на най-изисканите материали за своите модни колекции. Не прави изключение и за ароматите си.  
Една от най- красивите есенции са отличителни за неговата къща, като ирис и дървесните нотки. Giorgio Armani експериментира с нов аспект на Eau de Nuit, като изгражда мост между Италия и произхода на парфюмерията, без да попада в добре познатия разкош на тези нотки, които традиционно асоциираме с изтока. За да създаде тази нова композиция, Мари Саламан подсилва оригиналната хармония на  Eau de Nuit. Д
Бергамотът е омекотен, едва доловимо подправен с кардамон и розов пипер.Ирисът, обожаван от Giorgio Armani, го прави по-лек, като позволява на розата в сърцето на аромата да се усети измежду сухите дървесни нотки, които я обвиват. Това е основата, на която oud се откроява: преработен, той внезапно изненадващо се улавя от дима на цигара, подсилен от  Gaïac wood и  Cypriol, тревисто растение с дървесни нотки. Тъмният му характер разкрива кожените акценти на аромата, в съчетание с пикантни нотки на шафран.
Как да спечелите новия стилен аромат Armani Eau de Nuit Oud? 
Под публикацията за играта в нашата страница във Facebook оставете в коментар вашия отговор на въпроса:
Как ухае мъжът Armani? 
Ще наградим един от вас с изкушаващия и изискан парфюм Armani Eau de Nuit Oud.

Срок на играта: 15.08. – 21.08.2016


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ