ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете червено червило от колекцията Marilyn Monroe TM на Max Factor

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА 
Играта MARILYN COLLECTION на Max Factor е с период на провеждане 11.08.-14.08.2016г. включително. 

ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА 
Организатор на играта е Everet София ЕООД със седалище yл. Миле Попйорданов 18., етаж 2, София 1619, България. Играта се провежда на Facebook страницата на дм България ЕООД, ЕИК 200150888, седалище: 1784 София, бул.“Цариградско шосе“ No.115 M, сграда Д, ет.3., офис 3.1. 

УЧАСТНИЦИ 
В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook www.facebook.com/dmBulgaria и не са служители на дм България ЕООД и Everet София ЕООД. 

НАГРАДИ 
Наградите, които могат да спечелят участниците в играта, са общо 5 (пет) бр. червено червило от колекцията Marilyn Monroe TM на Max Factor. Наградата не може да бъде заменена и не се изплаща номиналната й стойност. 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 
Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва: В играта може да участва всеки, който предизвика своя приятелка в коментар под снимката, като отбележи/таг-не името й с текст „Осмели се да носиш червено червило“. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ 
В случай, че участниците са повече от обявените пет награди, то печелившите ще бъдат определени на 17.08.2016г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени и имената на трима резервни такива. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 17.08.2016г. като публикация на стената и като коментар под снимката с обявлението на играта. 2 Печелившите участници ще бъдат информирани за това в срок до 19.08.2016г. включително до края на деня, че печелят награда, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване/таг на името им в коментар под снимката на играта, ако настройките на личния им Facebook профил позволяват това. 

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА 
Наградата ще бъде изпратена от Организатора в посочен от печелившия участник най-удобен за него dm магазин в срок до пет работни дни, след като той е посочил съответния магазин. При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация. Ако печелившият участник в играта не се е свързал с екипа на dm България в срок до 26.08.2016г. включително, то той губи правата си върху наградата.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ