ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесният мъжки аромат BOSS BOTTLED INTENSE EDP

Играта продължава до 22 август 2016 г.

Днес отново имаме подарък за вашата половинка. Този път ще го зарадвате, като го направите притежател на друг представител от голямото семейство на BOSS – парфюмната вода за мъже BOSS BOTTLED INTENSE EDP.
Ароматите BOSS са предназначени за мъжа на днешния ден. Този мъж е проницателен, живее живота си със страст и в същото време остава здраво стъпил на земята. BOSS BOTTLED INTENSE EDP е уханието, което характеризира този мъж и неговия силен характер: дълбочина, наситена страст, непоколебима отдаденост и стремеж към постигане на професионални и лични амбиции.
Парфюмната вода BOSS BOTTLED INTENSE EDP не е с толкова сладък аромат, но е много луксозна. Тя е с 14% повече етерични масла от своята EDT версия и е с подсилена трайност. Съставките и на двата аромата са еднакви, но разликата в трайността и плътността на BOSS BOTTLED INTENSE EDP е отчетлива. Този аромат е непоколебимо и категорично мъжествен, оставяйки ухание и чувство за абсолютна изисканост след себе си.
Флаконът на BOSS BOTTLED INTENSE EDP повтаря дизайна на класическия BOSS BOTTLED, но течността зад матовото стъкло е по-тъмна и наситена. Опаковката е решена в тъмносиво. Безкомпромисно мъжествен, BOSS BOTTLED INTENSE EDP въплъщава отличителните черти, подхождащи на Мъжа на Днешния ден, изразявайки ги с изчистен дизайн, функционална и същевременно мека елегантност.
Рекламното лице на BOSS BOTTLED INTENSE EDP е изкусителният Джерард Бътлър, който влиза в ролята на този интригуващ съвременен герой – мъжът на днешния ден. Той съчетава стила, силата и очарованието, които са в основата на мъжествеността днес. Той е смел, уверен, винаги в търсене на разнообразие и осъществяване на целите.
Ако искате и вие да се докоснете до уханието на този аромат, имате възможност да го спечелите, като се регистрирате по-долу!

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ