ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете всяка седмица барбарон, хладилна чанта, пълна със свежи изненади или USB вентилатор

Онлайн играта „Освежи се с Florina Ice Tea“, за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Бест Фрутс ЕООД и А Теам ООД, за кратко по-долу наречени Организатори на играта или Организатори.
Продължителност на Играта
Играта стартира на 27-ти юли 2016 (сряда) и ще продължи до 21-ти септември 2016 (сряда) включително. В периода на провеждане са включени следните етапи: Седмична тема 1 – 27 юли – 02 август 2016 г.
Седмична тема 2 – 03-09 август 2016 г.
Седмична тема 3 – 10-16 август 2016 г.
Седмична тема 4 – 17-23 август 2016 г.
Седмична тема 5 – 24-30 август 2016 г.
Седмична тема 6 – 31 август – 06 септември 2016 г.
Седмична тема 7 – 07-14 септември 2016 г.
Седмична тема 8 – 14-21 септември 2016 г.
Срокът на играта може да бъде съкратен или удължен, спрямо предварително обявената крайна дата с решение на Организаторите, като това трябва да бъде публикувано във Фен страницата на Флорина България във Фейсбук.
Наградите, определени за тази игра, са:
Барбарон за сядане – 1 бр. на седмица. Печели се на лотариен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията за участие за текущата седмична тема.
Брандирана хладилна чанта Florina Ice Tea с 3 кутии студен чай Florina Ice Tea и сет за сервиране (подложки за чаши и сламки) – 5 бр. на седмица. Печели се на лотариен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията за участие за текущата седмична тема.
USB вентилатор – 10 бр. на седмица. Печели се на лотариен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията за участие за текущата седмична тема.
Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.
За успешна участие се изисква вашият личен профил да е в списъка с фенове на Фейсбук фен страницата на Флорина България (http://www.facebook.com/FlorinaBulgaria).
Организаторите обявяват тема на седмицата всяка сряда на стената на Фейсбук фен страницата на Флорина България (http://www.facebook.com/FlorinaBulgaria). Всеки участник трябва да направи снимка свръзана с темата на седмицата, на която да присъства една от 3-те разновидности на Флорина студен чай (вкус Праскова и Маракуя, вкус Лайм или вкус Лайм, Магнолия и Мента). Обявяването на тема на седмицата ще се случва всяка сряда за периода на играта – 27 юли, 03 август, 10 август, 17 август, 24 август, 31 август, 07 септември, 14 септември.
Системата отчита едно участие за успешно, тогава когато участникът е публикувал успешно снимката като коментар към поста, с който е обявена темата на седмицата. Всяка публикувана снимка, която отговаря на условията, дава право на участие в седмичните тегления на награди – барбарон, хладилна чанта и USB вентилатор. Всяка седмица, във вторник, на лотариен принцип се теглят седмични награди (1 бр. барбарон, 5 бр. хладилни чанти, 10 бр. USB вентилатори), а в тегленето участват всички потребители, публикували снимка, от момента на обявяване на седмичната тема. Жребият за седмичните награди ще бъде теглен всеки вторник за периода на играга – 02 август, 09 август, 16 август, 23 август, 30 август, 06 септември, 13 септември, 20 септември.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ