ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон Huawei P9 Lite

Период: От 20.07.2016 г. до 24.07.2016 г. включително

Организатор: „Българска телекомуникационна компания” EАД (VIVACOM), със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, бул. „Цариградско шосе” № 115 И, вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 831642181

Правила за участие: Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Механизъм на играта: Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/ Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и впишат броя на смартфоните, които са скрити в картинката на публикацията, като коментар под нея. За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили коментар с точния брой на смартфоните. Всеки участвал може да коментира само веднъж.

Награди: 1 бр. телефон Huawei P9 Lite. Наградите ще бъдат присъдени чрез томболен принцип на 1 брой печеливш, който е коментирал с точния брой на телефоните в картинката.

Определяне на печелившите. Получаване на наградите. Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички валидни коментари, регистрирани успешно в играта. Томболата ще бъде теглена на 25.07.2016 г., в 12:00 като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата.

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ