ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни награди за Вашето дете от Kinder

Спечелете чудесни награди за Вашето дете от Kinder

Раздел 1. Организатор на Промоцията и официални правила на рекламната кампания.

Промоцията „Сбъдни желание с Kinder“ („Промоцията„) се организира от агенция „Публисис“ АД, регистрирана в Търговския регистър под единен идентификационен номер (ЕИК) 175432612, с адрес на регистрация град София, бул. „Тодор Каблешков“ № 24, представлявана от изпълнителния директор Николай Неделчев, наречена („Организатора”), по възлагане от FERRERO ROMANIA S.R.L., дружество с ограничена отговорност, учредено и съществуващо съгласно законодателството на Румъния, със седалище и адрес на управление Str. Barbu Vacarescu nr. 201, et. 12, sector 2, Bucuresti, Румъния, регистрирано в Търговския регистър на Букурещ под номер J40/7003/2006, с фискален номер RO 18621132 („Възложителя”).

Раздел 2. Територия на Промоцията

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

Раздел 3. Продължителност на Промоцията

Периодът на Промоцията е от 00:00:01 часа на 12.09.2018 г. до 23:59:59 часа на 14.10.2018 г.

Раздел 4. Участващи продукти

Участващите продукти са: продукти с марка Kinder, закупени в рамките на посочения в раздел 3 по-горе промоционален период.

Раздел 5. Механизъм на Промоцията

Всеки, закупил продукт(и) с марка Kinder в рамките на промоционалния период, посочен в раздел 3, на стойност поне 5 лeва на една касова бележка, има право да участва.

          5.1. Процедура за участие

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да въведе в уеб браузъра си уеб сайта на Промоцията www.kinder.com/50 („Сайтът“) и да следва указанията за Промоцията. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки, направени на територията на България, и достъпът до Сайта ще е възможен само за потребители от България. Процедурата за участие се осъществява в следните стъпки:

 1. За да участва в томболата за разпределението на награди, потребителят трябва да се регистрира в Сайта. Регистрацията изисква въвеждането на име, фамилия, имейл, телефон, код на касовата бележка, потвърждение за навършени 18 години, приемане на Официалните правила на Промоцията.
 2. За да се регистрира за участие в томболата, потребителят трябва да въведе номер на касовата бележка, която доказва закупуването на продукт(и) Kinder на стойност поне 5 лева, което закупуване се е случило в промоционалния период. Ако потребителят желае да участва в Промоцията повече от веднъж, това е допустимо с регистрацията на съответния брой касови бележки, всяка от които доказва закупуването на продукт(и) Kinder на стойност поне 5 лева.
 3. Един и същ номер касова бележка може да бъде регистриран само веднъж.
 4. След регистрацията участникът ще види екран за потвърждение на регистрацията.

          5.2. Присъждане на награди

Наградите в Промоцията се присъждат на случаен принцип, чрез томбола, в която се теглят печеливши участници от всички, регистрирани в рамките на промоционалния период, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се организира на 17 октомври 2018 г. Печелившите ще бъдат информирани по имейл спечелената от тях награда. Ако за наградата е необходима доставка, печелившият трябва да върне имейл с информация с валиден и пълен адрес. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш и 5 резерви, в случай че спечелил не може да докаже участието си с предоставяне на регистрираната касова бележка, Организаторът не може да се свърже с него или спечелилият откаже наградата. Списъкът с кодовете на касовата бележка на печелившите участници ще бъде публикуван на сайта на промоцията след верифициране на техните участия.

          5.3. Брой и вид на наградите

Стойността на всяка от наградите не надвишава 500 лв. с ДДС. Наградите в Промоцията са 10 (десет), както следва:

 • Ваучер за посещение на картинг. Ваучерът за картинг покрива посещение на картинга на едно дете и един пълнолетен. Картингът ще бъде уточнен в съгласие с печелившия, след изтеглянето на наградата и установяването на най-близката налична картинг писта.
 • Ваучер за уикенд за четири лица, едно от които трябва да е навършило 18 г., в комплекс Камчия с посещение на планетариума в комплекса. Ваучерът включва две нощувки за четирите лица в хотел Лонгоз и посещение на Планетариума за четиримата. Ваучерът не включва транспортни разходи до комплекса.
 • Ваучер за запис на песен в професионално студио. Ваучерът включва разноските по наем на студиото и запис на песен. Студиото ще бъде уточнено в съгласие с победителя след изтегляне на наградата. Ваучерът не включва транспортни разходи до студиото.
 • Ваучер за заснемане на фотосесия от професионален фотограф в студио. Ваучерът не включва транспортни разходи до студиото.
 • Ваучер за кулинарен урок за цялото семейство с професионален шеф-готвач. Ваучерът не включва транспортни разходи до мястото на урока.
 • Ваучер за посещение на Перперикон с осигурена нощувка в региона за четири лица, едно от които трябва да е навършило 18 г. Ваучерът не включва транспортни разходи.
 • Облекло на принцеса с ваучер за посещение на замъка в Равадиново и фотосесия. Ваучерът покрива билети за замъка за три лица, едно от които трябва да е навършило 18 г. и хонорар на професионален фотограф. Ваучерът не включва транспортни разходи до и от Равадиново.
 • Ваучер за урок от професионален танцьор. Ваучерът включва хонорарът на преподавателя и не включва транспортни разходи.
 • Ваучер за арт курс и комплект за рисуване. Ваучерът включва разходите за курса и не покрива транспортни разходи. Курсът ще бъде уточнен в съгласие с печелившия след изтегляне на наградата.
 • Ваучер за Escape room приключение. Ваучерът включва посещение на escape room за 5 деца и не включва транспортни разходи до мястото на стаята.

Наградите не включват транспортните разходи до и от съответните места. Подробностите относно организацията на наградите и доставката им, която изисква логистика от страна на спечелилия и Организатора ще бъдат уточнявани между страните след изтегляне на наградата и валидиране на участието. Доколкото е възможно, Организаторът ще предостави на спечелилия наградата две алтернативи на доставка, между които спечелилият да избере.Ако поради непредвидени обстоятелства или поради причини извън контрола на Организатора и Възложителя награда или награди са увредени или дефектни, не се предвижда замяната им с друга награда или каквато и да е друга алтернатива.Снимките на промоционалните материали са илюстративни. Всеки печеливш на награда – физическо лице е длъжен да декларира и внесе дължимия данък върху дохода, представляващ пазарната стойност на получената награда, съгласно сроковете и изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ). Информация за Промоцията може да бъде получена на промоционалния имейл kinder50@publicis.bg

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

 

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ