ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 комплекта с продукти от сериите Dove Men+Care и Baby Dove

Спечелете 10 комплекта с продукти от сериите Dove Men+Care и Baby Dove

През 2017 година над 21 000 бащи у нас са се възползвали от правото си на този вид отпуск. По последни данни на НСИ обаче от началото на 2017 г. до 20 декември у нас са се родили 56 197 деца. Това означава, че само 40% от бащите са се възползвали от правото си на 15-дневен отпуск при раждане на наследник. Това е една доста учудваща, но и многозначителна статистика.

С настоящата тема слагаме старт на кампанията на Dove Men+Care в подкрепа на бащинството. Ще споделяме полезни статии за подготовката на мъжа да бъде баща и за неговата роля в отглеждането и възпитанието на децата. Ще има и предизвикателство към вас. Два пъти седмично ще поставяме въпроси, свързани с бащинството. Включвайки се в дискусията и отговаряйки на поне 4 от поставените 8 въпроса в периода на кампанията, вие ще участвате за спечелването на 10 комплекта продукти от сериите Dove Men+Care и Baby Dove.

А нашият първи въпрос към вас е свързан именно със статистиката от настоящата тема. Споделете защо според вас голям процент от бащите у нас не ползват полагащото им се по закон право да използват платен отпуск по бащинство.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ