ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три двупосочни самолетни билета до Атина

Спечелете три двупосочни самолетни билета до Атина

Наричат го как ли не – „Градът на боговете“, „Родното място на демокрацията“, „Люлката на европейската цивилизация“… И както подсказват тези примамливи имена, едно е сигурно – Атина трябва да се посети поне веднъж в живота.

Сега eSky ти дава шанс да го направиш напълно безплатно!

Купи билет на Aegean Airlines онлайн на сайта или през мобилното ни приложение до 31.10.2018 г. включително и можеш да спечелиш един от три безплатни двупосочни билета София–Атина с включен регистриран багаж.

И това не е всичко!

Сега най-атрактивните маршрути на Aegean са с ексклузивни намаления между 15% и 30% само в eSky. Побързай и резервирай своя билет до Атина, Хераклион, Хания, Санторини, Миконос, Родос, Кос, Тбилиси, Лондон, Ереван, Кайро или Бейрут на супер цени и автоматично ще се включиш в томболата за безплатен билет до Атина.

Гръцката столица ще те посрещне с величествена архитектура и с божествено съчетание на планина и море. Китните й улички ще те приканят да се изгубиш, а омайните морски дарове и ароматното узо ще те подтикнат да преоткриеш удоволствията на живота. И всичко това в компанията на маслинови дръвчета, приказни мелодии от бузуки и много древна история.

Без съмнение Атина е съкровище, което само чака да го откриеш!

Играта приключва в 23:59 на 31 октомври, а късметлиите ще обявим в блога и Фейсбук страницата ни до 12 ноември. Преди да се включиш, запознай се и с условията на играта.

Късмет!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ