ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни награди от Nescafe

Спечелете чудесни награди от Nescafe

Нека всяка сутрин започне с още по-добро настроение с играта „Номерът на Стартер“, която ще донесе още повече усмивки в ефира на БГ Радио, а на участниците в нея – много награди от NESCAFÉ® CLASSIC! 

Включете се в новата игра „Номерът на Стартер“ до 16 ноември и направете забавен номер на свой приятел! Регистрирайте себе си и свой приятел, на който Симо може да се обади по телефона и да извърти забавен номер. Ако твоят приятел познае, че е „жертва“ на „Номерът на Стартер“, ще спечели награда, но награда ще има и за теб! Всъщност, награди ще получат всички участници, дори и да не са познали, че Симо се шегува с тях по телефона.

Награди:

  • За регистриращия – NESCAFÉ® CLASSIC 250 гр.
  • За жертвата – ако познае – NESCAFÉ® CLASSIC и чаша, а ако не познае – NESCAFÉ® CLASSIC 250 гр.

Започни деня си с любимата си българска музика по БГ Радио, добро настроение и наситения вкус на кафе NESCAFÉ® CLASSIC. Разтворимото кафе е 100% натурално кафе, което се добива от екстракцията на печени кафе зърна. Новата технология на производство, която използваме заNESCAFÉ® CLASSIC запазва богатия кафе вкус и аромата на прясно изпечено кафе, за да се наслаждаваш на всяка чаша.

КАЧЕСТВО НА КАФЕТО

Тайната на новия продукт NESCAFÉ® CLASSIC: веднъж е добре, но два пъти е още по-добре. Специалната двойна филтрация улавя най-добрите качества и аромат на всяко прясно изпечено зърно Робуста, без да оставя горчиви нотки. Наслади се на 100% истински Робуста вкус от кафе NESCAFE® CLASSICза свеж старт на деня. Селектираме качествени Робуста зърна, след което ги печем до средно тъмно, за да доставим оптималното изживяване, което всеки очаква от кафе NESCAFÉ® CLASSIC.

Опитай новия продукт NESCAFÉ ® CLASSIC с неповторим вкус и богат, наситен аромат.

Улови своя ритъм още от сутринта!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ