ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучери за пазаруване в JYSK на стойност над 4000 лева

Спечелете ваучери за пазаруване в JYSK на стойност над 4000 лева

1. Коледен календар JYSK

Всеки записал се за коледния календар на JYSK, който ще се проведе от 1 до 24 декември 2018, ще бъде включен в тегленето на голямата награда – ваучер на стойност 1000 лева, който да използвате в някой от нашите физически магазини.

Всеки ден можете да спечелите един от пет ваучера на стойност 25 лева или допълнителни шансове в тегленето на голямата награда, които ще бъдат изобразени под формата на билети. За да спечелите, трябва да откриете 3 еднакви символа. Можете да участвате веднъж на ден, като щракнете на определената кутийка.

За да участвате, трябва да се запишете с валиден имейл адрес. Ако сте сред печелившите, ще се свържем с вас, за да ни оставите своите имена и да ви изпратим наградата.

Коледния календар ще продължи от 01.12. до 24.12.2018.*

* Всички, които са се записали за коледния календар преди 1 декември, ще участват в теглене на ваучер на стойност 100 лева, който да използват във физически магазин JYSK. Печелившият на този ваучер ще бъде изтеглен на 6.12.2018.

Награди и печеливши

Общата стойност на наградите, които ще бъдат раздадени в коледния календар на JYSK, e 4100 лева.

Голямата награда се състои от ваучер на стойност 1000 лв., който да бъде използван в нашите физически магазини. Освен това, всеки ден от 1 до 24 декември можете да спечелите един от петте ваучера на стойност 25 лева, които да използвате в нашите физически магазини.

Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен на 27 декември 2018 и ще бъде оповестен не по-късно от 3 януари 2019.

Ще се свържем лично с всички печеливши и ще бъдат публикувани тук.

2. Правила и условия за участие

С участието си в тази промоция всички участници дават съгласието си, че са запознати и приемат настоящия регламент. Официалните правила за промоцията са изготвени и ще бъдат публично оповестени според законодателството на Република България. С участието си в тази промоция участниците се задължават да спазват всички правила, срокове и условия, както и тези на приложеното законодателство.

За да участвате в коледния календар, трябва да се запишете с валиден имейл адрес, като по този начин давате и вашето съгласие от JYSK да се свържем с вас на посочения адрес с информация относно коледния календар.

В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи. Служители на JYSK и членове на тяхното семейство (деца, родители, съпруг/съпруга) не могат да вземат участие в промоцията.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

3 comments

 • Екатерина Ласева

  Всички ли кутийки трябва да отворим или само 3 – не сте пояснили?

  • Играйте и спечелете

   Здравейте! В сайта събираме игрите с награди на едно място за улеснение на нашите потребители. В условията си организатора е пояснил правилата за участие. За да участвате трябва да отваряте полетата, докато не откриете три еднакви. Щом това се случи сайта ще Ви прехвърли автоматично към следващата стъпка. Поздрави и късмет!

 • Екатерина Ласева

  Благодаря.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ