ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете мотоциклет Ducati Monster 797, уикенд в Италия и 5 велосипеда Ducati от Kaufland

Спечелете мотоциклет Ducati Monster 797, уикенд в Италия и 5 велосипеда Ducati от Kaufland

По пътя към приключенията

Ето какво трябва да направиш

Участието в играта по никакъв начин не е обвързано с участието в лоялната програма на Ducati. Участието в играта не е обвързано с покупка.

от 18.03. до 26.05.2019 г., включително, вземи талон за участие от Информация или на каса в хипермаркети Kaufland
изтрий скреч полето от талона, което съдържа уникален код. Регистрирай кода във формуляра на страницата на Kaufland
пази регистрирания талон до приключване на играта

Може да спечелиш

1 бр. мотоциклет Ducati Monster 797
1 бр. уикенд за двама в Италия
1 от 5 велосипеда Ducati by Bianchi

Участието в Играта се извършва чрез талон, който може да бъде получен безплатно на „Информация“ или на каса във всеки един хипермаркет Kaufland, разположен на територията на Република България.

Талонът за участие се предоставя и безплатно и за получаването му не се изисква извършването на покупка.Всеки участник има право да получи само по един талон при всяко посещение.

Талонът, съдържащ код за регистрация, с който може да се участва за спечелване на някоя от описаните в т. 1.4.1. награди чрез Играта без покупка, не може да се използва за събиране на промо точки в Лоялната програма.

За участие в Играта за наградите по т. 1.41 е необходимо участникът да изтрие скреч полето от талона, което ще разкрие уникален код. Кодът следва да се регистрира на kaufland.bg/ducati в периода от 18.03.2019 г. до 26.05.2019 г.

В случай че бъдете определен за печеливш, пазете талона до получаване на наградата!

Всеки участник има право да участва в Играта с повече от един талон.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой кодове от различни талони, но може да спечели само една награда в рамките на Играта. В случай че участник е изтеглен като печеливш повече от един път, неговото място ще бъде заето от резервен участник

Наградите ще бъдат изтеглени на 27.05.2019 г. след обработване на всички подадени талони за участие.

Участникът, спечелил награда, ще бъде уведомен до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградата чрез телефонно обаждане на посочения при регистрация за участие телефонен номер за спечелването на награда и за уточняване на мястото и начина за получаването ѝ.

Спечелилият награда следва да окаже необходимото съдействие за получаване на наградата, като се яви да я получи в уговореното място и час, сключи съответния писмен договор, в т.ч. в нотариална форма, нот. заверка на подпис или друго, ако за прехвърлянето на собствеността върху наградата това се изисква съгласно закона, предостави необходимите данни и удостовери писмено, че е получил наградата.

В случай че в срок до 1 месец след свързване с участника, спечелил награда, същият не се е явил за получаване на наградата, правото преминава върху резервен участник.

Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт от телефонен номер 02/80 82 025.

Участници, с които Организаторът или упълномощено от лице не може да осъществи контакт в рамките на 5 дни, губят правото да получат наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на печелившите участници, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (https://www.kaufland.bg/).

Наградата се получава лично от спечелилия участник.

При получаване на награда спечелилият участник удостоверява самоличността си и представя талона, съдържащ кода, с който е спечелена наградата, и подписва документ, удостоверяващ предаването на наградата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

4 comments

 • Милена

  DF2LG8VR

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

 • Имената на печелившите участници, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (https://www.kaufland.bg/).

  КОГА ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ ????? ????????????????????????

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   този въпрос трябва да бъде отправен към организаторите от Кауфланд.

   Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ