ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Нарисувай любимата си книга и спечели

Нарисувай любимата си книга и спечели
Нарисувай своята любима книга!

По случай Празника на буквите – 24. май,Асоциация „Българска книга“ и членовете ѝ подаряват 11 книги и игри на 11 деца!

За да участвате, изпратете ни снимана или сканирана рисунка на Вашето дете, неговите име и години. Изискването е рисунката да бъде вдъхновена от любима книга на детето. Размерът и техниката на рисуване нямат значение, важни са ентусиазмът и идеята.

Очакваме да получим творбите на мейл m.dimitrova@abk.bg със subject КОНКУРС. Рисунки ще се събират от 3. май до 22. май, а нашето жури – членовете на екипа на Асоциация „Българска книга“, ще изберат 11-те рисунки, които най-много са ги вдъхновили.

Наградите, осигурени от членовете на Асоциация „Българска книга“, са заглавията: „Сбогом, дневнико!“ на Ненко Генов, ИК „Хермес“, Как да бъда ЯК на Богдан Василев и Михаил Баленков, изд. БГкнига, „Боби в Царството на зеленчуците“ на Владимир Шишков и д-р Людмила Емилова, изд. Eunicata, „Гънка във времето“ на Маделин Ленгъл, изд. @Locus Books, „Истории за малки и пораснали деца“ на Любен Петков, Издателска къща ЗНАЦИ, „Кой светна Луната?” на Уики, изд.This And That/Туй-онуй, „100 игри за света и буквите“, Издателство „Клевър бук” – книжки за малки герои, „Мистър Блис“ на Дж. Р. Р. Толкин,Издателска къща БАРД, „Ние сме животните“ на Делян Момчилов и Стен Дамянов, изд. CIELA Books „До всички момчета, които съм обичала“ на Джени Хан, Издателство ИБИС, „Жабокът и чужденецът“ от Макс Велтхаюс, Издателство „Леге Артис“

След като наградените бъдат избрани, наградите за всяко дете ще бъдат изтеглени на произволен принцип от наличните и обявени на 24. май.

Пожелаваме Ви успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ