ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете шампоан PHYTOCYANE от PHYTO

Спечелете шампоан PHYTOCYANE от PHYTO

Играта продължава 12 май 2019 г.

Момичета, имаме страхотна новина! Ще зарадваме една от вас със специален подарък от PHYTO – шампоана против косопад Phytocyane. Единственото, което трябва да направите, за да имате шанс да го спечелите, е да се регистрирате в Клуба на момичетата.

С идването на пролетта природата започва да разцъфтява за нов живот. Тази промяна често се отразява и върху нас самите. Косата започва да се обновява, а косопадът може да се активира. Ако космите, които отпадат дневно са около 100 – 120, то тогава всичко е под контрол, но ако са значително повече от това, то тогава трябва да знаете, че е настъпил косопад.

Разбира се, не е нужно да чакаме това да се случи, затова ще ви споделим трите лесни и бързи стъпки, част от PHYTO ритуала, за борба с косопада. Ето кои са те:

Почистването на скалпа от мъртвите клетки, себумите и токсините е изключителна важна част от ритуала за грижа за косата. Това е и значим етап от борбата с косопада. Тук на помощ се появява растителният стимулант Phytopolleine. Нанася се преди измиването с шампоана, а формулата му е наситена с растителни екстракти /в 25 мл. са вложени 1175 гр. свежи растения/. Активните природни съставки стимулират микроциркулацията и растежа на нова коса. Не съдържа консерванти и е подходящ за суха и много суха коса и скалп, за тънка и безжизнена коса, както и при пърхот.

Измиване на косата скалпа с лечебния шампоан Phytocyane. Активните му растителните съставки работят в синергия, за да тонизират и вдъхнат нов живот на косата. Тя е енергизирана, по-мека и плътна. Хининът във формулата стимулира по-бързия растеж на косъма и същевременно неутрализира бактериите по скалпа, за да го заздрави и подобри неговата защита. Коктейл от природни антиоксиданти: екстракти от гинко билоба, гроздови семена, се борят с вредното въздействие на свободните радикали, агресията на околната среда и спомагат за по-бързата регенерация на матриксните клетки във фоликулата на косъма, за да презаредят със свежа нова енергия вашата коса и скалп.

За още по-ефективни резултати към грижата добавяме и терапевтичното въздействие на серума Phytocyane. Ампулите от линията оптимизират грижата и борбата с косопада, благодарение на ценната комбинация на екстракт от гинко-билоба и амино-киселини. Използват се по 1 ампула, 3 пъти в седмицата, след измиване с шампоана. Косата се секторира и серума се нанася по секторите с внимателни масажни движения. Серумът не се отмива.

И едина бонус стъпка към ритуала – хранителната добавка PhytophanèreТя подпомага заздравяването на косата и увеличава ефикасността на програмите против косопад. Бирената мая (Saccharomyces cerevisiae) е основен източник на витамини от група B. Тези витамини, особено Биотинът (вит. B8), Пантотенът (вит. B5) и Пиридоксинът (вит. B6) са основни за защитата на кожата и за здравословното функциониране на мастните жлези. Те подсигуряват красотата и плътността на косата и ноктите. Рибофлавинът (вит. B2) е известен като незаменим енергиен източник. Витамините B2, B5, B6 и B8 стимулират клетъчния обмен и подпомагат растежа на косата. Маслото от пшеничен зародиш е естествен източник на α-Токоферол (вит. Е), който е естествен антиоксидант, благодарение на основни мастни киселини, които ограничават перокцидацията. Космената лукувица е защитена благодарение на витамини E и C (acerola).

Приемат се по 2 капсули на ден с много вода, за предпочитане сутрин, в продължение на 4 месеца.

В резултат, косата ще ви се „усмихне“ с нова жизненост, сияние, блясък и плътност.

Време е за презареждане на косата, а от PHYTO знаят как!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ