ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели уикенд за цялото семейство на Карнавала в Габрово

Спечели уикенд за цялото семейство на Карнавала в Габрово

Община Габрово и БГ Радио ви предоставят уникалната възможност да посетите Карнавала в Габрово. Включи се в играта от 8 до 10 май като отговориш правилно на въпросите и можете да спечелиш уикенд за цялото семейство /двама възрастни и до две деца/ на Карнавала в Габрово!

Тази година емблематичното за Габрово събитие – Карнавала, ще се проведе на 18 май под мотото – „Маски Горе!“. За пета поредна година БГ Радио гостува в Габрово в седмицата преди празника на града! Всяка вечер, от 17 часа до 20 часа, на живо от центъра на Габрово, водещата Лора Коцева ще приема поздравите с най-обичаните български песни.

Всяка година в карнавалното шествие се включват хиляди участници от България и чужбина. На няколко места по трасето са разположени коментаторски пунктове, от където зрителите получават повече информация за преминаващите в момента участници. Кулминацията на Карнавала е ритуалното  отрязване на опашката на габровската котка с огромна ножица, като честта да направи това най-често се пада на кмета на Габрово.

През фестивалната седмица се провеждат изложби, открити сцени. Провежда се и Международно биенале на хумора и сатирата в изкуствата, организирано от Дом на хумора и сатирата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ