ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете кафе-машина на Phillips Series 5000

Спечелете кафе-машина на Phillips Series 5000

Зареди се с енергия с чаша горещо кафе. А сега може да ти бъде още по-вкусно, защото имаш възможност да спечелиш новата кафе-машина на Phillips Series 5000 от играта на А1 клуб през месец август.

Приготвяй лесно различни ароматни кафе напитки, като еспресо, кафе, капучино и лате макиато, с натискането на един бутон. LatteGo добавя към напитките кадифеногладка млечна пяна, лесна е за инсталиране и може да се почисти за по-малко от 15 секунди.

Тази напълно автоматична машина предлага изобилие от опции да персонализираш напитките според своя вкус. Можеш лесно да настроиш и запаметиш дължината, силата и температурата за всяка напитка.

Как да участваш в играта?

Основното условие, за да се включиш, е да си абонат на А1 България на срочен договор*. Ако това е така, следващите стъпки ще ти отнемат само няколко минутки. Попълни кратката ни анкета по-долу и натисни бутона „Изпрати“. Не забравяй да отбележиш че си съгласен с Общите условия на играта.

Периодът за участие в играта е от 09:00 часа на 01.08.2019 до 23:59:00 на 31.08.2019 г.

След края на играта ще бъде изтеглен един печеливш, който ще получи новата кафе-машина Philips. Екипът на А1 клуб ще се свърже с победителя, а името му ще бъде обявено по-късно на сайта на A1 България.

Успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ