ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 специални кошница с продукти Верея

Спечелете 20 специални кошница с продукти Верея

Играта продължава до 15 август 2019 г.

Снимай себе си или любимите си хора с любимия ви продукт Верея, качи снимката в коментар на страницата на Верея и го сподели на стената си публично, и можеш да бъдеш сред 20-те спечелили специална кошница с продукти Верея.

Наградените ще публикуваме на страницата във Facebook на 16.08.2019г.

С „качването“ на снимката на страницата на Верея във Фейсбук Организаторът ще счита, че Участникът е дал съгласие неговите лични данни – образ, както и данните по чл. 5.1 да бъдат обработвани в цялост от ОМК за нуждите и целите на Играта, както и съгласие снимката да остане публикувана на страницата на Верея във Фейсбук за неограничен период от време, включително да бъде публикувана отново (re-posted), ако участникът е спечелил Награда.

Снимката за участие трябва да е самостоятелно направена и да отговаря на техническите характеристики,допустими от платформата „Фейсбук“

Минимални изисквания за съдържание на снимката за участие: в снимката за участие трябва видно да присъства продукт Верея.

Всеки Участник има право да сподели поста и „качи“ снимки за участие неограничен брой пъти.

Участието или спечелването не са обвързани с покупка, придобиване или плащане; покупката, придобиването или плащането не повишава шанса за спечелване.

Организаторът ще счита различните потребителски имена за различни Участници; ако едно лице има няколко потребителски профила, то Организаторът ще ги възприема като различни Участници.

Спечелването на Наградата означава определяне на печеливш Участник, което се извършва с изтегляне на печелившите.

ИЗТЕГЛЯНЕТО означава определяне на спечелили и резерви и ще се извърши на случаен принцип.

Спечелването на Наградата зависи от изпълнението на всички изисквания, изложени в настоящите Официални правила. Печелившият Участник (респективно всички спечелили и резерви) подлежат на проверка и следва (при поискване от Организатора) да предоставят в срок от 3 (три) дни следните данни за целите на доставка на Наградата:
5.1.1. име, презиме и фамилия;
5.1.2. адрес за доставяне на наградата
5.1.3. телефонен номер на Участника за контакт;
5.1.4. електронна поща на Участника за контакт;
5.1.5. Screenshot (Скрийншот) на споделения пост на ОМК.

Доставянето на Наградата до адреса на доставка е за сметка на Организатора.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ