ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете фитнес гривна Samsung и 10 хладилни чанти

Спечелете фитнес гривна Samsung и 10 хладилни чанти

Едно от основните притеснения за всеки при вземане на решение дали да монтира климатик у дома е това дали студените струи въздух няма да доведат до настинки, схващане и други проблеми, с които често се сблъскват ползвателите на конвенционални климатици. За много родители мисълта да поставят климатик в стаята на бебето или детето си също е свързана с доста въпроси и резерви. Всички тези грижи откриват своя отговор с новата Wind-Free™ технология на Samsung.
Благодарение на нея можете да се насладите на хлад във всяка стая у дома, без да се тревожите от ледените струи въздух.

Технологията Wind-Free™ работи така добре, че дори може да не я забележите. След като бъде достигната желаната температура, системата разпръсква нежен полъх от свеж въздух без неприятния порив на студен вятър.

Какво е технологията Wind-Free™?
Климатичната система Wind-Free™ на Samsung използва 21 000 микроотвора, за да разпръсква деликатно въздуха в цялото помещение и да поддържа комфортно ниво на свежест без никакви струи. Тя има охлаждащ режим от 2 стъпки, който се сменя автоматично. Желаната температура се достига бързо в режим на бързо охлаждане, а след това се поддържа в режим на охлаждане без вятър. Без вятър, защото в режим Wind-Free скоростта на въздуха пада под 0.15м/сек, което се счита за неподвижен въздух от Американската Асоциация на Инженерите в Климатизацията (ASHRAE).

Насладете се на добър нощен сън
Новият режим за добър сън на системата Wind-Free™ създава идеалния климат във вашата спалня, за да можете да спите добре, без да ви е студено през нощта или да се събудите зъзнейки сутринта.

Управлявайте климатика си по-лесно от всякога
За още по-голямо удобство климатичната система може да се управлява и през мобилно приложение, като по този начин можете да поддържате винаги оптимална температура в дома ви, когато сте вкъщи и когато ви няма.

Почиствайте го лесно и бързо
Благодарение на системата за лесно откачане на филтъра, климатичната система Wind-Free™ се почиства изключително бързо и лесно.

Външното тяло на климатика е обезопасено с допълнителна мълниезащита, за да гарантира предпазване от директни попадения или вторичните въздействия на мълнии.

Включете се в играта на Samsung и BG-Mamma
Споделете като коментар в настоящата тема до 30.08.2019 г. какво е важно за вас при избора на климатик за дома? 10 от всички, включили се в дискусията, ще спечелят подарък хладилна чанта, а един късметлия ще спечели фитнес гривна Samsung.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ