ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете новия аромат GUCCI Mémoire d’une Оdeur

Спечелете новия аромат GUCCI Mémoire d’une Оdeur

Играта продължава до 30 септември 2019 г.

Често избираме парфюма си не само по уханията, които долавяме в него, но и заради усещания, емоции, хора и спомени, които ни кара да изпитаме и да „срещаме“ отново и отново. Точно това прави с нас новият аромат GUCCI Mémoire d’une Odeur, който се превръща в умел изследовател на спомените ни и ни кара да пътуваме във времето, но и да се връщаме тук и сега, за да направим няколко крачки в бъдещето. Но нима бихме очаквали нещо обикновено, когато по него следите си оставя Алесандро Микеле, творческият дизайнер на GUCCI, който винаги умее да излиза извън рамките. Нещо повече, създава нови. Прави го и този път, само с няколко капки парфюм върху кожата ни.

„Всичко идва от това, че съм обсебен от миризмите: паметта ми е предимно обонятелна, така че за мен моето обоняние е памет. Дълбоко в себе си смятам, че парфюмът е това, което дори и при затворени очи, ни води към точно определен момент в пространството и времето. Когато започнахме да работим върху GUCCI Mémoire d’une Odeur, се опитах да си представя спомен за аромат, който не може лесно да бъде идентифициран; хибриден аромат който да провокира паметта възможно най-силно“, споделя той за новия парфюм, чиято кампания представя идеята за свободата – отвъд половите разграничения, отвъд времето, отвъд социалните норми. Така, както само Микеле може да го направи.

Също толкова изненадваща е и комбинацията от нотки в аромата, която включва неочаквани и загадъчни съставки с подчертано присъствие на римска лайка. Алесандро Микеле си представя точно това цвете в аромат, композиран от майстор парфюмериста Алберто Морияс. Римската лайка тук е съчетана с индийски коралов жасмин за повече нежност, с мускус за дълбочина и с благородни дървесни нотки за топлота – сандалово дърво, изтънчен кедър и неустоима ванилия.

Морияс създава нова ароматна категория – Минерална, която е микс от аромати и емоции: въздушни, мускусни, леки и автентични. Тя обикновено се използва, за да се опишат различните качества на ароматите, а комбинирана с Ароматична се превръща в точно определение за GUCCI Memoire d’une Odeur. А опаковката?

„Опаковката идва от миналото и е вдъхновена от стар парфюм на GUCCI от началото на 90-те. Не исках формата на флакона да е подчертано дамска или мъжка, тъй като парфюмът е подходящ както за жени, така и за мъже“, казва още Алесандро Микеле.

Сега този аромат може да бъде ваш, достатъчно е само да се регистрирате в Клуба на момичетата.

А за да се потопите в магията му, се насладете на видеото, дело на Глен Лъчфорд и Кристофър Симмъндс, и с участието на Хари Стайлс.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ