ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 комплекта от новата серия на Klorane

Спечелете 3 комплекта от новата серия на Klorane

Играта продължава до 30 октовмри 2019 г.

Още с първия есенен полъх започваме да обръщаме внимание на всичко онова, което сме пренебрегвали през лятото или просто изместваме фокуса от слънцезащитата към предизвикателствата, пред които ни изправя новият сезон по отношение на косата и кожата ни. А те понякога се оказват не толкова маловажни. Хубавото е, че все повече сме се научили да слушаме тялото си, да наблюдаваме промените, които се случват в него (въпреки че понякога са твърде видими, отколкото ни се иска).

Едно от основните неща, пред които иначе толкова топлата и красива есен ни изправя, е косопадът. Не само защото боядисваме често косата си или я стилизираме твърде агресивно, но това е периодът, в който това е напълно естествен процес на обновяване, което обаче, не означава, че не можем да го забавим. Нещо повече, можем да върнем блясъка на косата си, след като яркото слънце й отне малко от него.

На помощ ни идва новата серия на Klorane, в която екпертите на марката успяват да комбинират така необходимия за здравината на косъма кератин с не по-малко важния хинин, за да създадат нова формула в борбата срещу косопада, използвайки силата на ботаниката. За да се уверите лично в ефекта на продуктите, три от вас могат да спечелят комплект от шампоан и балсам, като е достатъчно да се регистрирате в Клуба на момичетата.

А какво да очаквате от тези два страхотни продукта? Веднага ви издаваме, че шампоанът с хинин укрепва и защитава изтощената коса, като съставът му е обогатен и с витамин В. Едновременно с това стимулира космената луковица за по-ускорен растеж. Неговото благоприятно действие се допълва от балсама с хинин, който е енергизиращ и ревитализиращ и помага на косата да запази своята сила, жизненост и блясък. Формулата му съдържа и стилизиращ омекотяващ агент, за да я разресвате по-лесно след измиване. Серията е допълнена и от Force Keratine концентрат против реакционен косопад, който може да се използва ежедневно в продължение на три месеца, а резултатът наистина ще ви изненада.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ