ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфони Nokia, пътуване до солун и още чудесни награди

Спечелете смартфони Nokia, пътуване до солун и още чудесни награди

ЗА ВКЛЮЧВАНЕТО В ИГРАТА НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ИЗВЪРШВА КАКЪВТО И ДА Е ВИД ПОКУПКА ИЛИ ЗАПЛАЩАНЕ

С включването си в промоционалната кампания с награди на 15toGO (наричана за кратко “Играта”), Вие се обвързвате с настоящите Общи условия и потвърждавате, че отговаряте на всички изисквания за участие. „15toGO“ означава 15toGO Ltd. или който и да е от неговите филиали.

Тази промоционална кампания се организира от 15toGO Ltd., вписана в Службата за регистрация на фирми Ирландия с ЕИК 629663, със седалище и адрес на управление GROUND FLOOR, 8-9 MARINO MART, FAIRVIEW CLONTARF, DUBLIN 3, D03 P590, Ireland.

ПЕРИОД НА ИГРАТА

Началото на Играта ще бъде поставено в петък на 1 ноември 2019 г., 12:00 ч. GMT (средно гринуичко време) и приключва в сряда, 20 ноември 2019 г., 23:59 ч. GMT (средно гринуичко време). Участниците могат да се включат във всеки един момент между тези две дати.

Допустимост

Играта е отворена за лица на възраст 18 (навършени преди датата на участие) или повече години. Гражданите на всички страни по света имат право да вземат участие в Играта. Служителите на 15toGO или който и да е от спонсорите и неговите филиали и членовете на техните близки семейства нямат право на участие.

Всеки потребител на платформата има право да създава само по един профил. Един човек има право да спечели само една награда.

Участниците, които използват фалшива онлайн идентичност, за да имат повече регистрирани включвания в Играта и които нарушават правилата и ще бъдат дисквалифицирани без допълнително предизвестие и ще изгубят правото да спечелят награда.

Участията, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително предизвестие. Организаторът си запазва правото да премахва всяко съдържание, което се счита за неподходящо, несъвместимо с кампанията, обидно или дискриминационно. В тези случаи решението на Организатора ще бъде смятано за окончателно и не подлежи на обжалване.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

За да се включите в Играта, трябва да преминете през следните стъпки:

 1. Изтеглете приложението 15toGO на Вашия смартфон
 2. Създайте профил в платформата 15toGO.
 3. Качете снимка на платформата 15toGO, включвайки следния хаштаг към нейното описание – #Nokia15Moments
 4. Когато каченото от Вас съдържание с хаштага се харесва и коментира от останалите 15toGO потребители, увеличавате шансовете си да спечелите голямата награда на Играта.

СПОНСОРИ

Nokia и Tripsy Club са официалните спонсори на Играта – юридическите лица, предлагащи посочените награди за тази промоционална кампания. Нито 15toGO, нито някой от филиалите на компанията предоставят посочените награди.

НАГРАДИ

Спонсорите предлагат следните награди, които са описани по-долу, на всички, включили се в Играта:

Първа Награда (Голямата награда):
Телефон Nokia 7.2 + 2 безплатни места на пътуването „Бузуки Уикенд в Солун“

Телефонът има следните спецификации:

 • Главна камера: 48MP, f / 1.8, (широка), 1/2 “, 0.8µm, PDAF
 • Характеристики: Zeiss оптика, LED светкавица, панорама, HDR
 • Видео: 2160p @ 30fps, 1080p @ 30fps (gyro-EIS)
 • Слот за карта: microSD, до 512 GB (специален слот)
 • Вътрешна памет: 64GB 4GB RAM, 64GB 6GB RAM, 128GB 6GB RAM
 • Размер: 6.3 инча

Пътуването „Бузуки Уикенд в Солун“ се организира от лицензирания туроператор Tripsy Club. Обиколката започва и завършва в Солун. Моля, имайте предвид, че транспортът до и от Солун не е част от наградата.

Наградата включва:

 • 2 нощувки със закуски в хотел Olympia 3*
 • Организация и представител на екипа на място през цялото пътуване
 • Пътна застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие от 10 000 евро – издадена от ЗАД “Армеец”

Втора Награда (Наградата за подгласника):
Телефон Nokia 800 Tough + €100 в Кредит за Пътуване

Телефонът има следните спецификации:

 • Основна камера: 2 MP
 • Характеристики: SNS приложения, MP4 / H.264 player, MP3 / WAV / AAC плейър, Organizer, Voice memo, Predictive text input
 • Слот за карта: microSD, до 32 GB (използва споделен слот за SIM)
 • Вътрешна памет: 4GB 512MB
 • Размер: 2,4 инча

Кредитът за Пътуване може да се използва само и единствено на платформата 15toGO, за да резервирате пътувания и по този начин да намалите цената на пакетите, предлагани на 15toGO. 1 Кредит за Пътуване се равнява на 1 евро.

Други Награди:
3 чанти, 4 суитчърa, 5 шапки, предоставени от NokiaАксесоарите са брандирани с фирменото лого на Nokia.

Печелившите ще трябва да ни предоставят съответните адреси, на които могат да бъдат изпратени наградите от Играта. В случай, че не го направят, наградите няма как да им бъдат предоставени.

МЕТОД ЗА ИЗБОР НА ПЕЧЕЛИВШИЯ

Спечелилият основната награда ще бъде избран на случаен принцип сред 15-те потребители, които са качили снимки с най-много интеракции. Алгоритъмът на 15toGO отчита като “интеракция” всички „харесвания“ на снимката на потребителя, както и коментарите на всички уникални потребители под нея. Използването на опцията „Споделяне“ не увеличава директно шансовете на участниците да спечелят голямата награда. Спечелилите останалите награди ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници, независимо от популярността на споделеното от тях съдържание.

Победителите ще бъдат избрани в петък на 22 ноември 2019 г. сред всички получени приемливи участия. Вероятността да се спечели дадена награда зависи от броя на регистрирани приемливи участия. Печелившите бъдат обявени на страницата на 15toGO във Facebook (https://www.facebook.com/15toGO/) и те ще бъдат също така уведомени по електронна поща (на имейл адреса, използван за регистрация на платформата).

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Наградите, които са посочени, не могат да бъдат прехвърляни, възлагани или осребрявани в пари. Веднъж след като са били избрани, 15toGO си запазва правото да провери профилите на победителите.

15toGO и партньорите на компанията си запазват правото да използват гласа, изображението, снимката, името и подобието на победителите за публично разпространение и за реклама, маркетинг или промоционални материали без допълнително обезщетение или предварително уведомяване на победителите. При участието си в Играта, всички участници се съгласяват с това техния глас, изображение, снимка, име и уподобяване да бъдат използвани за целите на промоционалната кампания.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

1 comment

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ