ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Всеки печели безплатен стартов пакет с продукти за котка или куче от Natures Protection

Всеки печели безплатен стартов пакет с продукти за котка или куче от Natures Protection

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

1 В настоящата рекламна кампания участват домашни любимци (кучета и котки) на възраст до една година.

2 Един домашен любимец може да участва еднократно в настоящата кампания.

3 Всеки собственик на куче или коте, може да участва еднократно в настоящата кампания.

4 БИ ЕМ ЕЛ ЕООД си запазва правото да откаже стартов пакет в случай, че е констатирана злоупотреба от страна на регистрант или регистрацията е направена от лице, което не притежава любимеца.

5 Ако собственикът има повече от един подрастващ любимец, задължително следва да упомене това предварително, както и да НЕ прави две регистрации. При наличие на повече от една регистрация, всички участия се прекратяват.

6 Кампанията НЕ е предназначена за развъдници и за хора, занимаващи се с развъдна дейност.

7 Наш представител ще се свърже с вас на регистрирания телефoн за уточняване на дата и адрес на зоомагазина за доставка на безплатния стартов пакет.

БИ ЕМ ЕЛ ЕООД може да откаже стартов пакет и на лица, които участват в кампанията с неподпечатани паспорти или имунизационни книжки на любимците.

Злоупотреба с кампанията включва регистрация на едно и също куче или коте от различни имейл адреси, неизпълнение на допълнително дадени указания от БИ ЕМ ЕЛ ЕООД към участник в инициативата.

Кампанията НЕ е предназначена за хора, които се занимават със спасителни акции на кучета и котки, за спасителни организации или центрове за приютяване на бездомни животни, нито за кучета и котки, за които се събират пари с дарения, очаква се задомяването им

Кампанията е направена с рекламна цел, за да може собственик, които все още не е направил избор с каква марка храна ще храни своя любимец, да тества как храната ще се отрази на любимеца.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

3 comments

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ