ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете кафе автомат Philips

Спечелете кафе автомат Philips

Декември дойде, това не е изненада за никой, както не е изненада, че радио Power FM и салати Денито са ти подготвили поредна Коледна игра! В нашето партньорство през годините сме те карали да пееш коледни песни и да прелистваш старите бабини тефтери за автентични готварски рецепти, а тази година…

Тази година искаме да те включим в Коледната Украсиада!

В „Коледна украсиада” търсим най-добре украсения дом, офис, къща, вила, магазин или въобще пространството, където прекарваш най-много време и заедно с твоето семейство (някой казват, че колегите са им семейството, странни хора) сте вложили енергия, време и усилия да украсите по подобаващ начин.

О! Не ви е останало време? Ами бързо се залавяйте за работа, прегледайте кашоните с играчки, изтупайте коледните чорапи защото имате още малко време. Украсиадата вече започна!

Изпрати ни снимка на Коледната украса на твоя дом или работно място. Постарай се! Снимките са важни, а в случая на Коледната Украсиада – печелят гласове. Подбери най-добрата си снимка и ни я изпрати на igra@powerfm.bg до 17 декември . На 18 декември, в 12:00ч всички изпратени снимки ще бъдат публикувани в албум в нашата Фейсбук фен страница и Коледната Украсиада ще навлезе във финалната си фаза – гласуване! Гласуването ще бъде валидно до 9:00ч на 23 декември, когато ще преброим колко харесвания са събрали Вашите снимки. Тогава ще стане ясно и кой е „Заслужил майстор на коледната украса”! Той, тя или те, ще бъдат печелившите в пърата Коледна Украсиада и  ще грабнат голямата награда – кафе автомат Philips!

Още трима ще бъдат провъзгласени за „Претендент-украсители” и също ще получат награди – празнични кошници с вкусни и пивки изненади.

Украсиада-та си е чисто отборно състезание. Отборно защото в него участваш с цялото семейство или колеги, а състезание, защото Вашата креативност и усилия ще ви отведат на финала!

Очакваме снимка на твоятата коледна украса, с която да се класираш в Коледната Украсиада на Power FM и Денито!

Запознай се с Общите условия на кампанията.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

4 comments

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ