ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучери за Grand Optics, коледни украси от Mr. Bricolage, вино Tri Cycle и още награди от BG-Mamma

Спечелете ваучери за Grand Optics, коледни украси от Mr. Bricolage, вино Tri Cycle и още награди от BG-Mamma

Тези общи условия уреждат реда, условията и начина за участие в Новогодишната игра на BG-Mamma, която се организира от НЕГ.БГ АД и уебсайта BG-Mamma (наричан още „Организатор“). Общите условия са публикувани и достъпни на интернет страницата на играта.

Старт: 06.12.2019 г.
Край: 05.01.2020 г.

І. Описание на играта, условия за участие
1. Новогодишната игра на BG-Mamma („Играта“) се провежда на интернет страницата http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2019 .
2. Всеки („Участник”, „Потребител”), който посети страницата на Играта в периода от 06.12.2019 г. до 23:59 ч. на 05.01.2020 г. може да тегли неограничен брой пъти късмети, както и да ги споделя във Facebook и други социални мрежи, като изтеглянето на късмет предполага, че потребителят се е запознал  и приел настоящите Общи условия.

3. Участието в томболата за награди може да бъде осъществено според следните условия:
3.1. В периода от 06.12.2019 г. до 05.01.2020 г. включително всеки регистриран и логнат в сайта BG-Mamma потребител, който заяви съгласието си с условията на играта и изтегли късметче от Новогодишната игра, участва в томбола за подаръци.
Регистрацията в www.bg-mamma.com се извършва съобразно Общите условия и правила на сайта.
3.2. Всеки потребител има право да тегли неограничен брой късмети през периода на играта, като тегленето на късмети всеки ден повишава шансовете за спечелване на награда от томболата (за един календарен ден се осъществява един запис в списъка за томболата, независимо от броя късмети, изтеглени през този ден).
3.3. Всеки участник може да участва в Играта само с един потребителски профил.
3.4. На 10.01.2020 г., на случаен принцип чрез томбола ще бъдат изтеглени имената/прякорите на потребителите, регистрирани за участие в Играта съгласно т. 3.1. от настоящите Общи условия, които имат право да получат подарък по т. 4 от настоящите Общи условия („Печеливши”).
До 17.00 ч. на 14.01.2020 г. имената на печелившите ще бъдат публикувани на страницата на играта на адрес: http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2019
За да получи наградата си, всеки от печелившите трябва да се логне с профила си и да попълни съответната форма под полето, указващо подаръка, който е спечелил.
3.5. В томболата участват само регистрирани и логнати потребители, които са изтеглили поне един късмет от Играта.
3.6. В томболата не участват служители на НЕГ.БГ/BG-Mamma, нелогнати потребители и потребители, нарушили Правилата за ползване на сайта и Общите условия на настоящата игра. Те имат право да теглят “късметчета”, но няма да бъдат включени в томболата за подаръци.

ІІ. Подаръци, получаване на подаръците
4. Подаръците*, които ще бъдат разпределени чрез томбола на Печелившите, са както следва:

– 10 бр. украса за следващата Коледа – венец за врата с диаметър 25 см. от Mr. Bricolage
– 10 ваучера на стойност 50 лв. от Grand Optics (валидни до 31 март 2020 г.)
– 10 бутилки червено вино Tri Cycle от Винарска Изба Братя Минкови
– 20 спортни бутилки с логото на BG-Mamma
– 20 дамски несесера с логото на BG-Mamma
– 20 бр. тефтер и химикалка с логото на BG-Mamma

*Броят и видовете награди може да бъде допълван и след старта на играта.

5. Имената/прякорите на печелившите ще бъдат публикувани на уеб адреса на играта http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2019 и няма да бъдат уведомявани лично от Организатора по имейл, лично съобщение или чрез друга форма на персонална комуникация.

6. Всеки печеливш може да разбере подаръка, който печели, след като се логне в сайта BG-Mamma и посети адреса на играта http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2019, след което е необходимо да попълни формата, за да получи указания за получаване на подаръка.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ