ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете кафе машина, обици, книги и козметични процедури

Спечелете кафе машина, обици, книги и козметични процедури

Наближават едни от най-светлите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Както всяка година ще спазим традицията да ви поканим да участвате в кулинарния ни конкурс „Сподели своята празнична трапеза“.

Отдайте се на фантазиите си, вдъхновете се, развихрете се в кухнята и споделете с нас любимите ви рецепти (без ограничение за бройката). Важно условие за участие в конкурса е да бъдете регистриран читател. Ако не сте, последвайте тези бързи стъпки.

Тези, които вече са регистрирани, могат да качат тук своите рецепти, които трябва да бъдат придружени със снимка, кратко описание на съставките и начин на приготовление.

„Сподели своята празнична трапеза“ стартира на 13.12.2019 г. и ще приключи на 8.01.2020 г. (до 8.01.2020 г. включително, може да споделяте вашите кулинарни рецепти).

На 10.01.2020 г. от всички читатели, които са споделили своите кулинарни вдъхновения, жури ще изтегли чрез жребий победителите, които ще получат празничните подаръци.

Важно! Откраднати рецепти и снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса. С общите условия на играта може да се запознаете тук.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

3 comments

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние събираме игрите с награди на едно място. С коментар „участвам“ не участвате никъде. За да участвате в която и да е игра, трябва да изпълните условията, които е поставил всеки организотр. В края на всяка публикация има и линк за участие. Можете да участвате от там.
   Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ