ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете холна маса Kipp от Мебелино

Спечелете холна маса Kipp от Мебелино

Правилник на кампанията

„Абонирай се за бюлетина на Мебелино”

1.    ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

1.1    Организаторът на кампанията „Мебелино Груп” ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Троян, ул. „Васил Левски” № 1, регистрирано в Търговския Регистър с номер ЕИК: 203244346, администратор на лични данни съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 (Общ регламент за защита на данните).

2.    СРОК НА КАМПАНИЯТА. РЕГИОН ЗА ПРОВЕЖДАНЕ

2.1    Кампанията „Абонирай се за бюлетина на Mebelino.bg” се провежда на територията на България през периода: 27.01.2020 – 10.02.2020г.

3.    УЧАСТНИЦИ И УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

3.1    . В кампанията „Абонирай се за бюлетина на Mebelino.bg” може да участва всяко физическо или юридическо лице, което се абонира за бюлетина на Mebelino, в периода: 27.01.2020 – 10.02.2020г.

3.2.    Участниците трябва да бъдат български граждани или пребиваващи в България физически лица, а юридическите лица трябва да бъдат регистрирани на територията на България и да не са служители на МЕБЕЛИНО ГРУП ЕООД

3.3.    Минималната възраст на физическите лица, които могат да участват в тази Кампания е 18 навършени години в деня на началото на Кампанията, съответно 27.01.2020

3.4.    Представените данни от участниците трябва да бъдат точни и реални.

3.5.    При грешни или некоректни данни , МЕБЕЛИНО ГРУП ЕООД ще премахне даденият участник по свое усмотрение.

4.    МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА

4.1    За да участва в Кампанията „Абонирай се за бюлетина на Mebelino.bg” всяко заинтересовано лице физическо или юридическите трябва да се абонира за бюлетина на Mebelino, в периода 27.01.2020 – 10.02.2020г. на сайта https://mebelino.bg/ .

4.2    Всички, които вече са абонати на електронния бюлетин на Mebelino.bg, автоматично участват в кампанията като участник за наградите.

4.3. Чрез регистрацията в Кампанията участниците изрично се съгласяват техните лични данни като две имена, да се използват с рекламна цел при спечелване на наградата.

5. НАГРАДА

5.1 Наградата на кампанията e холна маса Kipp- Жълта

6.ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

6.1    Tегленето на наградaта ще се извърши след края на томболата и печелившия ще бъдат уведомени до 3 дни след края на кампанията.

6.2    Победителят ще бъде определян на случаен принцип в зависимост от посочените при регистрация, е-мейл адрес или име, фамилия и рождена дата, чрез услугата random.org. Тегленията на Победителя ще бъдат публикувани в блога на Mebelino.bg (https://mebelino.bg/Блог/Блог) и в страницата на Mebelino.bg (fb.com/Mebelino.bg/)

6.3    Организаторът ще се свърже с Победителя по имейл или по телефона, използвайки данните за контакт, предоставени по време на кампанията, с който е участвал, в рамките на максимум 5 работни дни от определянето му.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ