ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете специално селектирани вина от Вила Ямбол

Спечелете специално селектирани вина от Вила Ямбол

Играта продължава до 28 февруари 2020 г.

Всеки делничен ден от 3 до 28 февруари ще можете да спечелите две бутилки вино Вила Ямбол, специално селектирани за Вас – нашите слушатели, защото ВИНОТО е Перфектният подарък, особено когато е от Вила Ямбол!

Всяка вечер в Любими песни за любими хора всеки слушател над 18 годишна възраст, който се обади, за да поздрави хората, с които би искал да сподели чаша вино Villa Yambol, ще участва в играта. Другият вариант за участие е във фейсбук страницата на Любими песни за любими хора като в коментар под дневния пост на играта напише името на човека, с когото би искал да сподели чаша вино Villa Yambol.

На 11 февруари (вторник) играта ще се провежда във фейсбук страницата на С Лора без калории, a на 14 февруари (петък) ще може да се включите във фейсбук страницата на БГ Радио!

„Вила Ямбол“ е най-старата изба в Южна България с традиции във винопроизводството от 1924 година. Днес производителят е сред лидерите на пазара, водещ износител на качествени български вина в чужбина и сред най-награждаваните родни винарни на световни конкурси. Всичко започва от специалното внимание и ежедневните усилия по отглеждането на гроздето, защото както казват добрите винари – „хубаво вино се прави от хубаво грозде”.

„Вила Ямбол” работи както с познати и обичани сортове, така и с типично български. Компанията залага на Шардоне, Совиньон Блан, Мускат, Сира, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Пти Вердо, Мавруд.

Енолозите от „Вила Ямбол“ твърдят, че вината са вкусни самостоятелно или в съчетание с храна, но задължително в компанията на любими хора!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ