ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели пътуване до Лондон, Амстердам или Мадрид

Спечели пътуване до Лондон, Амстердам или Мадрид

Искаш ли да чуеш на живо българската песен за Евровизия 2020 преди големия полуфинал на конкурса на 14-и май? Виктория ще се включи в три ексклузивни събития преди същинската конкурсна програма – концерти в Лондон, Амстердам и Мадрид. На тези партита ще присъстват стотици журналисти и над 15 000 меломани от цял свят. Не пропускай възможността да си сред тях и да почувстваш емоцията!

Участвай в играта на iCard и се докосни до магията на въздействащата музика на Виктория. Можеш да спечелиш една от три невероятни награди – самолетни билети, настаняване и специални права за достъп до всеки от концертите за двама. Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип (Лондон – 15.03, Амстердам – 26.03, Мадрид – 02.04) и ще бъдат обявени тук.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

2 comments

  • Krasimira Popcheva

    не може да се регистрира № на касовата бележка????????????

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събиаме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – http://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ