ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете лодки, GoPro камери, хладилни чанти, плажни чадъри и кърпи и бира от Бургаско

Спечелете лодки, GoPro камери, хладилни чанти, плажни чадъри и кърпи и бира от Бургаско

Играта продължава до 15 юли 2020 г.

Под промо опаковките на Бургаско те очакват символи и кодове, с които можеш да спечелиш бира и още много летни награди! Ако не откриеш символ или код, не се отчайвай, а опитай пак!

От 01.05. до 15.07. ще можеш да спечелиш награда под капачката – своето любимо Бургаско, както и да участваш с уникални кодове за големи и малки награди – 4-местни лодки, Go Pro камери и много други плажни изненади. Запази капачките и езичетата на кеновете.

Предварително се извиняваме, ако не успяваш да намериш лесно магазин, от който да вземеш наградата си – своето любимо Бургаско, но предвид извънредната ситуация по-малък брой магазини желаят да бъдат наградни центрове. Ние обещаваме, че ще се стремим да увеличаваме техния брой. За възможно най-актуален списък на участващите обекти следи тук или на тел 0888422962.
Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си Бургаско кен 0,5л. срещу предоставяне на печеливш символ в търговските обекти, е 15 юли 2020г. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. Списък с участващите обекти, от които можете да получите наградата си, можете да откриете на сайта на Промоцията www.burgasko.bg или на тел. 0888422962. Списъкът ще бъде актуализиран постоянно, тъй като предвид въведеното извънредно положение в страната е необходимо повече от обичайното време и усилия за договаряне участието на магазин като награден център на Промоцията, от който спечелилите могат да получат награда „бира“.

Срокът, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си плажна кърпа, плажен чадър, хладилна чанта, екшън камера или надуваема лодка е 15 юли 2020г. включително, съгласно правилата по-долу. Наградата се получава в срок до най-късно 30 работни дни, след като участникът е предоставил данните си за доставка на наградата.

Участвайте със символи от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

– Бургаско стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;
– Бургаско кен 0.5 л., с промоционален дизайн;
– Бургаско пластмасова бутилка 1 л., с промоционален дизайн;
– Бургаско пластмасова бутилка 1,9 л., с промоционален дизайн;

Участващите опаковки са обозначени с червен промоционален етикет с текст „Играй за летни награди“

Награда Брой награди Описание на наградата

Бургаско кен 0,5 л. – общо 1 825 576 награди

4-местна надуваема лодка – общо 22 награди

Екшън камера “GoPro 7 silver” – общо 55 награди

240 броя Плажен чадър брандиран Бургаско

460 броя Хладилна чанта с музикална система брандирана Бургаско

460 броя Плажна кърпа брандирана Бургаско

За да участвате в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката/ езичето на кена:

Ако откриете символ „Кен“, печелите Бургаско кен 0,5л. Ако откриете уникален код, можете да съберете и да регистрирате 3 или 10 кода на www.burgasko.bg, и да участвате в томбола за малки или големи награди.
При регистрация на 3 уникални кода може да участвате в томбола за малки награди – плажен
чадър, плажна кърпа или хладилна чанта. Всички малки награди, независимо от вида (плажна кърпа, хладилна чанта или плажен чадър), се теглят моментално след регистрация на нужния брой кодове.

При регистрация на 10 уникални кода може да участвате в томбола за големи награди – надуваема лодка или екшън камера. Участникът трябва да въведе уникалния код от капачата и телефонен номер при регистрацията си. В томболите за големите награди всеки участник участва с всички свои направени до момента непечеливши кодове. Ако участник не спечели, регистрираните кодове се запазват за тегленията през следващите седмици до края на играта.
Всеки петък от 08.05.2020 до 10.07.2020 ще се теглят големи награди по 2 броя надуваема лодка и 5 броя екшън камера. Последното теглене ще се реализира в първият ден след края на промоционалния период 16.07.2020 г. По този начин общият брой тегления на големи награди е 11.

За всеки нови 3 или 10 кода участникът има право да направи нова регистрация за участие в томболите. При спечелване на награда, печелившите кодове се анулират. Описанието и броят на наградите е описан в точка 7.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията.

Всеки участник може да регистрира до максимум 15 уникални кода за денонощие и неограничен брой уникални кода за периода на промоцията.

Единният идентификатор на всеки участник е въведения при регистрацията за участие реален и действащ мобилен номер. Участникът трябва да въведе валиден, реален и действащ собствен мобилен номер. Участник има право да участва само с един мобилен номер.

Спечелилите малки и големи награди участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, въведен при регистрация, както и на www.burgasko.bg. Спечелилите ще трябва да позвънят на 0888422962 в 10 дневен срок след като са уведоми с SMS, за да подадат валидни данни за доставка на наградата (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако спечелил не предостави адрес на доставка в 10-дневния срок, губи правото си да получи наградата. В такъв случай наградата ще бъде предоставена на изтеглен резервен спечелил. Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението по т.8.6, не е предоставил адрес за доставка в 10-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен номер и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Участниците трябва да запазят като доказателство печелившите символи/кодове. На капачките/ езичетата трябва ясно да се виждат символите/кодовете. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде в Участващ обект/ на куриера капачка/езиче, с чийто символ(и) е спечелил.

Награда Кен може да бъде получена от определени обекти („Участващи обекти“). Участващите обекти са обозначени с рекламен материал на Промоцията. Наградата може да бъде получена в срок до 15 юли 2020 включително, в рамките на работното време на Участващите обекти. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.burgasko.bg или на тел. 0888422962. Списъкът ще бъде актуализиран постоянно, тъй като предвид въведеното извънредно положение в страната е необходимо повече от обичайното време и усилия за договаряне участието на магазин като награден център на Промоцията, от който спечелилите могат да получат награда „бира“.

За да бъде получена награда плажна кърпа, плажен чадър, хладилна чанта, надуваема лодка или екшън камера, участникът трябва в упоменатия в т.8.6 срок след като е известен, че е спечелил, да се обади на телефона на Промоцията 0888422962, за да предостави данни за доставка (три имена и адрес). Крайният срок за заявяване получаването на посочените награди е до 15 юли включително. В рамките на 60 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения адрес. Ако участника не може да бъде открит на посочения от него адрес, спечелената награда може да бъде взета лично в 30-дневен срок от склад на организатора след предварителна уговорка по телефона на промоцията (0888422962) и за сметка на участника.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите кодове. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Капачки/ езичета на Участваща опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

2 comments

 • Десислава

  ЗНАЕТЕ ЛИ! ПИЯ БИРА САМО ЛЯТОТО, НО ИСТИНСКИ СЕ ЗАБАВЛЯВАХ ДА СЪБИРАМ КОДОВЕ. И КАКВО СТАНА, КОГАТО ДОЙДЕ РЕД ДА ГИ РЕГИСТРИРАМ?! – ТЕЛЕФОНА МИ НЕ БИЛ ВАЛИДЕН. А И СЕ ЧУДЯ ШОМ ЕСИН КОД НЕ МОГА ДА РЕГИТРИРАМ, КАК ЩЕ РЕГИСТРИРАМ 3 ИЛИ 10 КОДА. ПОЕДИНИЧНО!!! ГЛЕДАМ ГИ С ЛУПА, А СЪМ ДАЛЕКОГЛЕДА!
  ВЪЗМУТЕНА СЪМ И МИ Е ТЪЖНО… ДА СЕ ОПЛАЧА НА МИНИСТЪРА, ДА!
  ОСВЕН ДА СЕ ШЕГУВАМ ДРУГО НЕ ОСТАВА, НАЛИ.?!
  А И ТЕЛЕФОНИТЕ ВИ ПОСТОЯННО ЗАЕТИ. КИПИ АКТИВНА ДЕЙНОСТ!
  САРКАСТИЧНА СЪМ, НО ТАКА Е С ВЪЗМУТЕНИТЕ. ДА ЖИВЕЕ ЛОШАТА РЕКЛАМА!!!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събиаме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – http://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ