ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете басейн INTEX с надуваем ринг с размери 305х76 см

Спечелете басейн INTEX с надуваем ринг с размери 305х76 см

Играта продължава до 28 май 2020 г.

Искаш ли басейн за двора❓ Играй и спечели❗️🍀

Включи се в нашата игра за басейн с надуваем ринг- 305 х 76 см. с филтрация. 🏊‍♀️👌

✅Харесай страницата ни
✅Сподели поста
✅Напиши коментар под снимката, чрез който да заявиш участието си в играта.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 28.05.2020 г.), чрез жребий на случаен принцип ще се изтегли името на победителя, който ще спечели награда.

Наградният фонд за целия период на Играта включва: 1 брой басейн INTEX с надуваем ринг с размери 305х76 см.

Имената на печелившия участник ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на INTEX.bg до 3 дни след края на играта. За да получи наградата си, победителят трябва да изпрати трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставени до печелившият участник на посочен от него адрес безплатно, чрез куриер до 5 работни дни от предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Награда, непотърсена в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъде раздадена на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ