ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три SNB Домашни комплекти за педикюр

Спечелете три SNB Домашни комплекти за педикюр

Играта продължава до 21 юни 2020 г.

Времето е слънчево и лежерните разходки в неделя следобед вече не са мираж. Сещаме се да извадим от гардероба по-тънките дрехи и отворените обувки, с които ни е най-удобно да вървим, и виждаме, че ходилата ни не са в най-доброто си състояние.

Тези от Вас, които не посещават козметично студио за педикюра си, често са ни споделяли, че времето не им достига и не могат да отделят от него час за педикюр нито в салона, нито у дома.

Ние от SNB Professional искаме да помогнем на Вас и на Вашите стъпала, за да бъдете винаги готови за спокойна разходка и да не се притеснявате, че не сте успели да отидете навреме на педикюр. Постарахме се да комбинираме нещата, които всеки съвременен човек иска – бързи резултати за кратко време, без много усилия. С много желание разработихме Спрей за премахване на загрубяла кожа 110 мл.

В спрея включихме букет от активни съставки, 91% от които са с натурален произход по критериите на международен стандарт ISO 16128. Създаден да омекотява загрубелите кожни участъци и да улеснява премахването им чрез задействане на естествените регенеративни функции на кожата, този спрей съдържа чай от липа, който успокоява кожата и действа тонизиращо. Ефектът на чая допълва действието на вложените урея и глицерин, които спомагат за хидратация на кожата и улесняват премахването на мъртвите клетки. Добавихме екстракт от лайка и масла от лавандула и евкалипт за запазване на влагата.

Отделете 10 минути, за да се погрижите за своитe ходила! Точно толкова ще Ви бъдат необходими, за да бъдат здрави и да изглеждат добре. Ето как става:

1.   Напръскайте до омокряне стъпалата си със Спрей за премахване на загрубяла кожа 110 мл. Изчакайте 3 – 5 минути действието на спрея.
2.   Изтъркайте стъпалата с пила за натрупвания. При необходимост повторете стъпки 1 и 2.
3.   Изплакнете ходилата и ги подсушете добре, като обърнете внимание на зоната между пръстите.
4.   Нанесете хидратиращ крем и го оставете да попие напълно.

Е, изглежда мисията е възможна. Споделете с нас до 21 юни:
• Каква е вашата рутина за мека и поддържана кожа на краката? По какъв начин сте премахвали досега мъртвата кожа на ходилата и кой е продуктът за грижа за стъпала, без който не можете?

• Имате ли проблем със загрубяла кожа на стъпалата? В домашни условия ли предпочитате да си направите педикюр, или разчитате на специалист?

Ще подарим на трима от Вас, които са коментирали в темата, SNB Домашен комплект за педикюр, който съдържа всичко необходимо за грижата за стъпалата у дома.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ