ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 подаръчни кошници с млечни продукти Дестан

Спечелете 10 подаръчни кошници с млечни продукти Дестан

Играта продължава до 26 юли 2020 г.

Попитай за продуктите на “Дестан” в кварталния магазин и спечели препълнена лятна кошница с вкусотии от българско фермерско мляко!

Поради множеството запитвания, къде могат да се открият нашите продукти, стартираме едно малко предизвикателство, за да сме по-близо до теб и твоя град, като ще подарим 10 пълни кошници на най-активните!

Условия за участие:

– Попитай в кварталния магазин за продуктите “Дестан” – може да е за нашите сирена, кашкавали, новото ни селско сирене без закваска, прясно мляко или любимите ни продукти по рецепта от Ориента;
– Напиши в коментар дали откри „Дестан“ на витрината, кой е твоят квартален магазин и къде се намира;
– Сподели поста.

На 27 юли, в разгара на лято, на случаен принцип ще изтеглим 10 от всички участвали, на които лично ще предадем подаръчните кошници.

**Дори и да не откриеш „Дестан“ в кварталния магазин, това не те изключва от играта. Целта ни все пак е да направим лятото ти по-вкусно с истински млечни продукти!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Милена Черковналиева

    Моят квартален магазин е “Амброзия” в гр. Силистра.На витрината има от вашите продукти сирене,кашкавал и са много хубави.

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събиаме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *