ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три комплекта спортен сак, шапка и тефтер с лого RiceUP!

Спечелете три комплекта спортен сак, шапка и тефтер с лого RiceUP!
1. Организатор на кампанията и официални правила:
FaceBook играта “Спечели спортен сак, шапка и тефтер с лого RiceUP!“, за кратко по-долу наречена Кампанията, се организира от „Нухелт“ АД, ЕИК 203846160, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ 176, представлявано от Николай Колев, наричани по-долу за краткост „ОРГАНИЗАТОР”на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.
2. Продължителност на кампанията: Кампанията стартира на 31.07.2020 г. (петък) с краен срок 05.08.2020 г. (сряда).
3. Механизъм на кампанията: Феновете на страницата могат да участват, като споделят под поста за играта кой е любимият им чипс RiceUP!.
4. Описание на наградите: На 06.08.2020 ще бъдат обявани победителите в играта. Всеки един от тях ще получи спортен сак, шапка и тефтер с лого RiceUP! . Наградите ще бъдат доставени в рамките на 5 работни дни чрез куриер.
Печелившите са трима и ще бъдат изтеглени на случаен принцип сред всички участвали,които са споделили кой е любимият им вкус. Наградите ще бъдат изпратени чрез куриер до 5 работни дни след изтеглянето на победителя, след изпратено уведомление към печелившия. Печелившите се задължават да отговорят в срок от 24 часа на уведомлението. В противен случай губят право над наградата и се тегли нов печеливш. Наградата се получава само лично.
5. Получаване на наградите: Победителите ще бъдат уведомени чрез коментар, отделен пост на страницата от RiceUP! За детайлите по получаване на наградата следва да изпратят на съобщението на страницата на RiceUP!. Наградите се получават до 11.08.2020 г. с доставка до адрес. Победителят трябва да докаже самоличността си с лична карта.
6. Право на участие:Кампанията е валидна за всички физически лица над 16-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В кампанията нямат право да участват служителите на „Нухелт“ АД и техните семейства, както и служители на агенции и партньори на компанията.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ