ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете всеки ден матрак Ergoline Memory Care

Спечелете всеки ден матрак Ergoline Memory Care

Организатора не е посочил краен срок на играта.

Интерматрак е фирма с дългогодишен опит в обслужването на клиенти и предлагането на решения за комфортен и здравословен сън. Всеки един от нас прекарва средно 23 години в сън, което ни води до мисълта, че матрака е един от най-важните елементи в нашия дом. Ние ще ви помогнем да се събуждате отпочинали, заредени с енергия и да имате все по-пълноценни и позитивни дни.

Какво може да намерите в Интерматрак?

Матраци, подматрачни рамки, възглавници, завивки, протектори, спално бельо, тапицирани спални, спални комплекти, тапицирани основи и решения за хотелско обзавеждане. Ние работим с производители от България, Европа, САЩ и Турция, доказали се през годините на българския и световния пазар. Разполагаме с шоурум, в който може да видите над 100 модела матраци, над 150 модела възглавници и над 200 различни модела аксесоари. Шоурумът ни е разположен на над 250 кв. м. площ в модерен Търговски център с приветлив и професионален екип.

Нашите предимства

Ние предлагаме голямо разнообразие от промоции, варианти за плащане и транспорт. Всичко това е ориентирано към вас, за да можем да улесним и ускорим начина за получаване на вашата покупка.

Нашата работа не свършва до закупуването на артикул. Ние продължаваме да сме на среща при всеки възникнал проблем или въпрос. Готови сме да отговорим максимално бързо, за да бъде решен вашият проблем в най – кратки срокове. Ние се грижим за нашите клиенти като за наши приятели.

Разгледайте на intermatrak.com нашето разнообразие от артикули и решения за един по-комфортен и здравословен сън. Попитайте нашите консултанти за всичко, което ви интересува. Можем да ви съдействаме по телефон, онлайн чат и e-mail. Разполагаме с професионален екип, който може да отговори на всички ваши въпроси.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш Ergoline Memory Care в размер по избор от Intermatrak.com! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на Интерматрак и всеки ден някой ще печели матрак за комфортен сън. Печелиш и избираш от няколко размера, а Интерматрак ще го достави безплатно до твоя дом!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *