ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 400 термочанти, 600 чанти за детска количка и 3 ваучера по 500 лева от Pampers и Kaufland

Спечелете 400 термочанти, 600 чанти за детска количка и 3 ваучера по 500 лева от Pampers и Kaufland

Играта продължава до 18 октомври 2020 г.

Печели награди с Pampers и Kaufland

Какво трябва да направиш

Играта е обвързана с покупка

  1. В периода от 10.08 до 18.10.2020 г. купи от хипермаркети Kaufland гащички Pampers Pants на стойност минимум 20 лв.  Размерът и разфасовката не са от значение. Не забравяй да запазиш касовата бележка от направената покупка.
  2. Сподели с нас как се чувства твоето бебе с гащичкиPampers Pants. За тази цел публикувай в личния си профил в Instagram или Facebook пост с хаштаг #PampersPants или #РимувайСPants и може да спечелиш седмична или месечна награда.
  3. Включи в поста си снимка на твоето бебе и може да спечелиш голямата награда – да го направиш звезда в кампания на Pampers!

Наградите, за които участваш

Седмични награди:

  • Брандирани чанти за детска количка с логото на Pampers – общо 600 (шестотин) броя за периода на Играта, по 60 (шестдесет) броя всяка седмица от периода на Играта.
  • Брандирани термо чанти с логото на Pampers – общо 400 (четиристотин) броя за периода на Играта, по 40 (четиридесет) броя всяка седмица от периода на Играта.

Месечни награди

Ваучер за пазаруване на стойност 500 (петстотин) лв. за хипермаркети Kaufland България – общо 3 (три)  броя, по 1 (един) брой всеки месец от периода на Играта, както следва:

Голямата награда

След края на Играта един от участниците ще има възможност да направи бебето си новия посланик на Pampers Pants, като спечели фотосесия за него и го направи лице на кампания на Pampers. Определено за целта жури ще избере една от снимките, публикувани в периода на Играта, за победител.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

1 comment

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ