ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 комплекта с новите вусове за бебета Nestlé® Gerber®

Спечелете 20 комплекта с новите вусове за бебета Nestlé® Gerber®

Новите членове на семейството на Gerber® вече са тук! Познайте кои са органик вкусовете, които вече са на пазара и можете да спечелите комплект продукти Nestlé® Gerber® Organic.

Напишете в коментар 3 предположения за плодове и зеленчуци, съдържащи се в новата органик гама продукти и 20 от вас ще имат възможността първи да дегустират новите вкусове.

В играта имат право да участват родители на деца на възраст над 6 (шест) месеца. Играта стартира на 11.08.2020 и завършва на 26.08.2020.
Пълните правила на играта вижте тук: https://bit.ly/2Dwf6eD Играта не е обвързана с покупка на продукти и не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с Facebook.

Печелившите ще бъдат изтеглени чрез жребий и ще бъдат публикувани на 26.08.2020 на Facebook страницата на ”Nestlé Baby” (https://www.facebook.com/nestlebabybg/).

* Световната Здравна Организация (СЗО) препоръчва ексклузивното кърмене през първите 6 месеца. Консултирайте се с педиатъра си кога да започнете захранването на Вашето бебе. Кърменето трябва да продължи възможно най-дълго след въвеждане на отбиващи храни.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ