ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете мултикукъри Tefal и 20 ваучера по 50 лв. от Kaufland

Спечелете мултикукъри Tefal и 20 ваучера по 50 лв. от Kaufland

Играта продължава до 5 септември 2020 г.

Включи се в нашата Instagram игра „Загадката на Шеф Тодоров“

Изображение на шеф Владимир Тодоров и първото ястие със скрит продукт Брей!
Играта не е обвързана с покупка

Всяка седмица в периода от 11.08. до 05.09. ще публикуваме в официалната си Instagram страница снимка на авторско ястие на Шеф Владимир Тодоров, за чието приготвяне е използван конкретен продукт с марка „Брей!“.

За да се включиш в играта, е необходимо да последваш профила ни в Instagram, ако вече не си го направил, и да познаеш кой продукт „Брей!“ е включил в ястието си Шеф Тодоров, като отговориш с коментар под публикацията.
Наградите

Всяка седмица ще раздаваме по 5 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 50 лева, а в края на играта двама от позналите участници ще се сдобият със страхотен мултикукър Tefal.

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти, но може да спечели само в една седмица и съответно да получи една от наградите.


Забранени са действия от страна на участници в Играта, с които се цели вероятността за спечелване на играта да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни от и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата.
Отговорите на въпросите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България – в коментар под публикацията в Instagram най-късно до момента на публикуване на снимката, разкриваща тайния продукт за съответната седмица.

Наградите ще бъде изтеглени всеки понеделник, съответно на 17.08.2020 г., на 24.08.2020 г., на 31.08.2020 г. и на 07.09.2020 г., на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Имената на печелившите участници ще бъде обявявани своевременно само и единствено след обработване на всички коментари в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившите Участници ще бъде уведомени – чрез лично съобщение в социалната мрежа Instagram.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившият Участник ще може да получи своята награда на посочен от него адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка. 4.10. В случай че печелившият Участник не може да получи наградата си лично, същата може да бъде получена от упълномощено лице.

* снимката на награда е само илюстративна и реланата награда може да се различава

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ