ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за 150 лв, комплекти с шуслерови соли и 100 книги

Спечелете ваучер за 150 лв, комплекти с шуслерови соли и 100 книги

Играта продължава до 14 септември 2020 г.

🎁 111 награди 🎁

📌 Гледай 9 минути, запознай се с 3 помощници, влез във форма за 40 дни!

🎯 За да участваш в томболата за комплект Шуслерови соли, необходими за 40-дневната програма “Във форма” и ваучер за спортна екипировка на стойност 150 лв, изгледай видеата и сподели в коментар кое качество на всеки един герой ще ти бъде полезно в процеса на тонизиране на тялото:
Симпатикс: https://bit.ly/33unDsT
Липидикс: https://bit.ly/33rui71
Танатикс: https://bit.ly/30p3fYa

🎯 Ако започнеш с нас от днес, ще може да задаваш своите въпроси и да споделяме заедно емоциите, през които минаваме в процеса на отслабване. А това може да ти донесе и допълнителни награди: още 9 комплекта Шуслерови соли за 40-дневната програма “Във форма”, както и 100 книги за здравословно хранене.

Голяма награда:

1 x ваучер за спортни стоки на стойност 150 лв. + 1 комплект “Във форма”

5.2 Допълнителни награди:

9 x комплекта “Във форма”
100 x книги “Хранене според биоритмите”

Игрaта “Във форма за 40 дни. Можеш, нали?” във Facebook страницата на Шуслерови соли представлява игра, в които потребителите трябва да:
· изгледат 3 видеа, чиито линкове фигурират в поста към играта, за да се включат в тобмолата за голямата награда
· споделят в коментар мнение, съгласно условията на играта в поста, за да се включат в томболата за допълнителните награди

Право на участие във Facebook игрите има всяко физическо лице, на възраст над 18 години, с активен профил във Facebook. При допълнителни изисквания относно лицата имащи право на участие, то същите се публикуват на Facebook страницата на Организатора в деня на започване на играта, заедно с нейните конкретни условия.

Победителите от игрта ще бъде известен с пост на стената на страницата на Шуслерови соли https://www.facebook.com/schusslersalts.bg/. Изборът се прави на томболен принцип, а ако има друг критерий или начин за избор на печеливш, то това се посочва в конкретните условия на играта.

За да получи наградата си, печелившите следва да изпратят своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка под формата на лично съобщение в страницата на Шуслерови соли в срок от 5 дни след уведомяването му. Разноските по получаване на наградата са за сметка на Организатора.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ