ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за 1500 лв. и всеки ден ваучер за 50 лв. от Jysk

Спечелете ваучер за 1500 лв. и всеки ден ваучер за 50 лв. от Jysk

Играта продължава до 23 септември 2020 г.

Завърти и спечели!

Опитай късмета си! Играй всеки ден за ваучер на стойност 50 лв. – при три еднакви символа печелиш!

Имаш шанс да участваши за голямата награда – ваучер на стойност 1500 лв.

С всяко Ваше участие можете да спечелите един от дневните ваучери на стойност 50 лева или да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда.

Можете да участвате в играта само веднъж дневно. Участвайте всеки ден, за да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда, ваучер на стойност 1500 лв.

Всички печеливши на ваучер ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK.bg/pechelivshi. Голямата награда, ваучер на стойност 1500 лв., ще бъде изтеглена на 28 септември 2020, а печелившият ще бъде оповестен лично на предоставения имейл адрес, както и на JYSK.bg/pechelivshi.

За да участвате в играта трябва да се запишете с валиден имейл адрес и да сте живущ на територията на Република България.

Опитът за измама ще бъде наказан с отписване от играта.

Със записването си в играта, Вие ще получавате и онлайн бюлетина на JYSK в който всяка седмица ще намерите нашата нова брошура, вдъхновение и новости – вижте правилата и условията тук.

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната им стойност.

Всички печеливши получават потвърждение за печалбата по имейл. Служителите на JYSK и на LeadFamily A/S, както и техните семейства, не могат да вземат участие в играта.

Ако от JYSK не можем да се свържем с победителите на предоставения от тях имейл адрес, в рамките на 14 дни и след няколко опита, наградата ще бъде отново пусната в играта и ще бъде избран нов печеливш.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Участвам с голямо удоволствие за тази прекрасна награда

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ