ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете Apple iPhone X, почивки в България и ваучери от Grabo

Спечелете Apple iPhone X, почивки в България и ваучери от Grabo

Правила и условия за участие в томбола “10 години Grabo.bg”

 1. Организатор на томболата: “Грабо Медия” АД, ЕИК 203412406, в качеството си на собственик и администратор на информационната платформа Grabo.bg.
 2. Тематиката на томболата: Отбелязването на 10-годишния “рожден ден” на платформата Grabo.bg.
 3. Предмет на томболата: Организаторът предоставя възможност на участниците да спечелят награди, чрез участието си, при спазване на настоящите Правила и условия за участие.
 4. Участници в томболата могат да бъдат всички пълнолетни физически лица, които имат регистрация в Grabo.bg и в периода на съществуване на платформата са извършили поне една покупка чрез нея, съгласно Общите условия за ползване на сайта. Участници не могат да бъдат служители или управители на Организатора, техни съпрузи или роднини по права линия, както и свързани с Организатора юридически лица.
 5. Механизъм за участие: Всеки потребител, отговарящ на условията, който желае да участва в томболата, може да го направи, като изпълни последователно следните стъпки:
  1. Да се логне в сайта/приложението Grabo.bg с потребителска регистрация, от която в периода на съществуване на платформата Grabo.bg има извършена поне една покупка чрез нея, и в която регистрация са посочени валиден имейл адрес и валиден телефонен номер за контакт;
  2. От страницата на Томболата да избере опцията “Грабни парче от тортата”;
  3. От съответния диалогов прозорец да напише символично празнично пожелание, насочено към Grabo.bg, по своя преценка и в свободен текст;
  4. Чрез съответния предоставен инструмент да сподели страницата на томболата в социалната мрежа Facebook.
 6. Период на провеждане на томболата: от 06.09.2020г 00:00ч до 20.09.2020г 23:59ч.
 7. Наградите от томболата са:
  • 1 брой x Смартфон Apple iPhone X, 64GB, 4G;
  • 1 брой x Две нощувки със закуски за двама в двойна стая, в Хотел Лион Боровец 4*. Период за ползване: до 30 април 2021г, без официални и национални празници. Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела. Допълнителни екстри към пакета: Ползване на басейн, сауна, фитнес; Wi-Fi в общите части на хотела; Паркинг;
  • 1 брой x Две нощувки със закуски за двама в двойна стая, в Клуб-хотел Мурите 4* (край Банско) – уикенд пакет. Период за ползване: до 1 април 2021г, без официални и национални празници. Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела. Допълнителни екстри към пакета: Ползване на вътрешен отопляем басейн, джакузи, сауна, парна баня, фитнес; Открита детска площадка; Безжичен интернет; Открит паркинг;
  • 1 брой x Две нощувки със закуски за двама в двойна стая, в Хотел Калина Палас 4* (Трявна). Период за ползване: до 30 април 2021г, без официални и национални празници. Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела. Допълнителни екстри към пакета: Ползване на паркинг и басейн;
  • 10 броя x Giftcard за пазаруване в Grabo.bg на стойност 50 лева.
 8. Изтеглянето на томболата ще се извърши в рамките на два работни дни след края на периода на провеждане, чрез специален софтуер, в присъствието на трима служители на Организатора, като за целта ще се състави протокол.
 9. Обявяването на печелившите ще се извърши в рамките на два работни дни след изтеглянето им. Информацията ще бъде публикувана в сайта Grabo.bg и Facebook страницата на организатора https://www.facebook.com/grabobg.
 10. Шанс за спечелване имат всички участници в томболата, но не равен, а на следния принцип, заложен в софтуера за изтегляне:
  1. Взима се предвид всеки участник преди колко време е регистриран в платформата Grabo.bg, в години (напр. под 1 година, от 1 до 2 години, от 2 до 3 години, и т.н.);
  2. От колкото повече години е регистриран участникът, толкова по-голям шанс има за спечелване на наградата. Например, потребител, регистриран преди 8 години, има двойно по-голям шанс от потребител с регистрация преди 4 години, а също така и четворно по-голям шанс от потребител с регистрация преди 2 години.
 11. При невъзможност организаторът да се свърже с изтеглен печеливш на посочения от него телефонен номер, в рамките на 1 работен ден след обявяването на печелившите и при направени не по-малко от 3 опита за свързване, то печелившият губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя, като чрез софтуера за изтегляне се определя нов печеливш на неговото място.
 12. Личните данни на участниците в томболата се обработват от организатора съгласно Политиката за защита на лични данни, приета от всеки участник при регистрацията му и използването на платформата Grabo.bg, но при следните допълнителни условия: С участието в томболата, всеки участник се съгласява, че ако бъде изтеглен като печеливш, то:
  1. Ще предостави на организатора данни, необходими за предаване на съответната спечелена награда;
  2. Името на печелившия и връзка към публичния му потребителски профил в Grabo.bg, както и информация за самата награда, ще бъдат публично обявени при обявяването на печелившите.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ