ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 награди по 1000 лв. 200 куфара и 1000 бутилки Johnnie Walker Black Label

Спечелете 5 награди по 1000 лв. 200 куфара и 1000 бутилки Johnnie Walker Black Label

Играта продължава до 11 октовмри 2020 г.

Наградите, определени за тази игра, са: 5 парични награди по 1000  (хиляда) лева, предоставени в карти Edenred,  200 (двеста) броя куфари, 1000 (хиляда) броя бутилки Johnnie Walker Black Label, 500ml.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Организаторът стартира играта с промо страница в интернет www.johnniewalker.bg\promo, публикуване на Общите условия във Facebook (www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria), както и разпространява рекламни материали в част от търговските обекти.

Всеки участник е необходимо да закупи уиски Johnnie Walker на минимална стойност от 15 лв. с включен ДДС и да се регистрира за участие на страницата на играта като въведе номера на касовия бон/фактура за закупеното уиски Johnnie Walker на минимална стойност 15 лв. с включен ДДС, както и лични данни, изискани при процеса на регистрацията във връзка с теглене на жребия и получаване на наградите от спечелилите участници. С участието си в играта, потребителите потвърждават, че са съгласни с официалните правила на играта.

Регистриралите се участници получават известие за успешна регистрация.

Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, ако спечелят. В противен случай Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

Наградите ще бъдат теглени лотариен принцип всяка седмица в следното разпределение за седмица:

– 1000  (хиляда) лева, предоставени в карта Edenred

– 40 бр. куфари

– 200 бр. бутилки Johnnie Walker Black Label, 500ml.

Печелившите участници от седмичния жребий ще бъдат обявани след всяка изтекла седмица от периода на играта на страницата на играта в интернет www.johnniewalker.bg\promo като Организаторът ще се свърже с тях в 10-дневен срок на телефонния номер,  предоставен при регистрацията с молба за предоставяне на точен адрес, на който да получат наградата си.

Един участник може да спечели само една награда независимо от броя на подадените регистрации.

Организаторът се ангажира в 7 дневен срок след получаване на точен адрес от спечелилия участник да изпрати наградата. В случай, че Организаторът не може да се свърже с печеливш участник в срок до 10 дни след изтеглена регистрация като печеливша, Организаторът има право да изтегли друг печеливш участник на негово място.

Играта е валидна за всички дееспособни физически лица, навършили 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. Всеки участник може да се регистрира, с повече от една касова бележка за уиски Johnnie Walker, при условие, че всяка от тях (бележка) доказва покупка на уиски Johnnie Walker в размер на минимум 15 лева, с включен ДДС.

Една касова бележка дава право само на една регистрация, независимо от стойността на касовата бележка.

В играта нямат право да участват служителите на Организатора, агенцията, която подпомага организатора в играта АУТКАСТ ООД, както и членове на техните семейства.

Не се допуска размяна на награда срещу паричната ѝ равностойност.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Сепо Филипов

    Здравейте.Има ме в списъка със спечелилите , но до днес никой не се е свързал с мен.

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ