ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете сешоар Remington

Спечелете сешоар Remington

Играта продължава до 30 септември 2020 г.

Участието в играта е обвързано с покупка.

 

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА
Промоцията „Спечели сешоар Remington” се организира и провежда от Хенкел България ЕООД, ж.к. Младост 4, Бизнес Парк София, Сгр. 2, ет. 4, ЕИК 203767229, наречено по–долу за краткост “ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА”.

 

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Промоцията, наричани за краткост “ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА”.
2.2. Официалните Правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Промоцията на Фейсбук страницата на Schwarzkopf България, на адрес: www.sk-promo.bg.
2.3. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва и/или променя Официалните Правила, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване на онлайн адрес: www.sk-promo.bg.

 

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ
Промоцията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България в търговските обекти, съгласили се с условията на промоцията.

 

ЧАСТ 4. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

4.1. Промоционалният период стартира на 01 септември и продължава до 30 септември 2020г. включително.
4.2. Организаторът на Промоцията има право да променя сроковете й, като известява за това на Интернет адрес: www.sk-promo.bg.

 

ЧАСТ 5. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
5.1. Промоцията е валидна за всички лица, спазили условията за участие в играта.
5.2. Промоцията е валидна за всички физически лица, навършили 18 години и живеещи на територията на Република България.
5.3. В промоцията нямат право да участват служителите на Хенкел България, всички обслужващи агенции, както и членовете на техните семейства.
5.4. В случай, че Организаторът открие или установи нередовен участник по реда на 5.1, 5.2. и 5.3, то той има право да анулира получената от него награда или по своя преценка да не го допусне до участие в тегленето на наградите.

 

ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:
Наградата е Сешоар Remington AC5999 PRO-AIR AC.
Организаторът на Промоцията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от посочения модел сешоар, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на промоцията.

 

ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА
7.1. За участие в промоцията е необходима покупка на продукт на GLISS на минимална стойност 2 лева с ДДС от обектите, участващи в промоцията. Участват продукти от категориите Грижа за коса и Боя за коса.
7.2. Участието в промоцията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т.7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, УНП (уникален номер) и дата на касова бележка в сайта www.sk-promo.bg. Един уникален номер на бележка може да бъде регистриран само веднъж.
7.3. Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката.
7.4. Наградите се получават по с куриер до 14 дена след уведомяване на печелившия по имейл/ телефон.
7.5. От участие в Промоцията се изключват:

· участвали в Промоцията с фискален бон от закупени продукти Gliss на стойност по-малка от 2 лв. с ДДС.;

· участвали в Промоцията с фискални бонове за закупени продукти Gliss, преди началото и след края на Промо играта;

 

ЧАСТ 8. ПРОЦЕДУРА ЗА ТЕГЛЕНЕ. ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
8.1. Тегленето на наградите ще се състои на 02 октомври 2020г, в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет 4, в качеството му на организатор. Печелившите от играта ще бъдат обявени на сайта www.sk-promo.bg на 05 октомври 2020г. и уведомени на посочения от тях телефон/ ймейл в регистрацията си в сайта в срок до 7 октомври 2020г.
8.2. Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е подробно описан в точка 6.
8.3. Наградите ще се получават по описания в точка 7.4 ред.
При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона, наградите се разпределят между резервни печеливши.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

6 comments

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

 • Ралица

  Кои са обектите, които участват в промоцията?

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   в случай, че не са описани в сайта на организатора ще ви препоръчаме да се свържете с тях.

   Поздрави и късмет

 • Валя

  Здравейте! Купих продукти на марката Gliss от магазин Финес , но от падащото меню за избор на магазин, той не е включен!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, моля прочетете отново правилата или се свържете с организаторите. Контактите с тях можете да намерите в официалните правила на играта.

   Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ