ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 кутии с по 20 сладки изкушения Nesquik Snack

Спечелете 10 кутии с по 20 сладки изкушения Nesquik Snack

Играта продължава до 7 октовмри 2020 г.

Пандишпаново изкушение с млечен пълнеж и какаов вкус…
Кой не би поискал да опита?

Nesquik® знае, че ежедневието на малки и големи е толкова забързано, че често не остава време за спокойно хапване. Но когато намерите свободна минута, Nesquik® Snack е най-вкусната закуска!

Независимо колко задачи имат децата ви в училище, или вие на работави, винаги можете да отделите малко време и да поглезите сетивата си с вкусно лакомство между храненията.

Nesquik® Snack е предпочитан от всички любители на сладките изкушения, независимо от тяхната възраст! Той е идеалната закуска, която да поставите в училищната раница на детето, защото веднага ще го зареди с позитивна енергия и нови сили за учене и весели игри. Децата го обожават заради плътния млечен вкус, но Nequik® Snack е също толкова любим и на родителите, защото им напомня на добре познатия вкус на любимата какаова напитка.

Тъй като съставът е важен и държим да предлагаме качествени продукти, Nesquik® Snack не съдържа добавени консерванти и оцветители. Това ви гарантира, че продуктите са не просто вкусни, но и създадени с мисъл за вашето здраве и здравето на детето ви.

За да направим всички щастливи, създадохме Nesquik® Snack в два различни вкуса – какао и мляко.
Остава само да изберете своя фаворит и да не забравяте да се храните редовно и балансирано!

Включете се в нашата дискусия и спечелете забавни награди със зайчето Куики!

Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?

10 потребители ще спечелят кутия с по 20 бр. Nesquik Snack. Победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 08.10.2020 г.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Ирена

    Няма как да мине без следобедна закуска, особено сега от както започнахме училище. В такива моменти вие сте златни защото слагаме нещо бързо и много вкусно.
    Лично аз бих Ви комбинирала с чаша прясно изцеден сок от портокал.

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ