ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете оригинални награди от филма „Тролчета: Турнето“

Спечелете оригинални награди от филма „Тролчета: Турнето“

Играта продължава до 10 часа на 8 октомври 2020 г.

Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит „Тролчета“, DreamWorks Animation ни канят да се завърнем в невероятно приветливия и фантастичен свят на тролчетата със свръхочакваното звездно продължение „Тролчета: Турнето“.

Новото приключение отвежда познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на „родната сцена“, която до този момент те познават като единствена. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват.

И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен. Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар!

Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.

Режисьори на филма са Уолт Дорн и Дейвид П. Смит, а продуценти са Джина Шай и Кели Кууни Силела. Куфеем на„Тролчета: Турнето“ вече в избрани кина нa 3D.

В дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите страхотни оригинални филмови награди от „Тролчета: Турнето“ – тениска за възрастни Рок, детска тениска Рок или бутилка за вода.

Въпросът е: Коя популярна българска певица озвучава смелата Попи във филма „Тролчета: Турнето“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 8 октомври и бъдете готови за награда. Успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ