ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете слушалки „Зенхайзер“ и всяка седмица уикенд в Боровец

Спечелете слушалки „Зенхайзер“ и всяка седмица уикенд в Боровец

Радио FM+ празнува 28-мия си рожден ден с караоке със слушателите си и разкошни награди в отплата за артистизма им!

Точно в средата на месец октомври празнуваме рождения си ден. Историята започва на 15 октомври 1992г., когато в 17.16 часа в ефира на София се разнася песента „Radio Ga Ga“ на Queen. „Само хитове!“– това обещава FM+ на слушателите си през 1993г. и спазва обещанието си до днес, когато сме заедно с „Винаги най-добрата музика“!
Ще празнуваме с караоке, в което ще ни пеете вие – а ние ще раздаваме подаръците! 
Поискай на igra@fmplus.net да се включиш в партито (не забравяй да добавиш телефонния си номер!) и очаквай обаждане. Всеки ден различна култова българска песен ще бъде на фокус в празничното ни караоке (от ранна сутрин ще те посреща от ефира и facebook страницата ни) и ще можеш да ни изпееш откъса от нея, ако името ти бъде изтеглено.
Освен радостта да звучат в ефира на любимото си радио, всички гласовити участници играят за страхотни подаръци – всеки ден ще раздaваме тениска FM+, best of албум на Freddie Mercury; всяка седмица – уикенд за двама на Боровец, а в края на играта, абсолютно всички записали се ще се борят за великолепни слушалки „Зенхайзер“ от slushalki.net.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ