ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете Delimano Air Fryer Pro,, нутрибулет и още чудесни награди за дома

Спечелете Delimano Air Fryer Pro,, нутрибулет и още чудесни награди за дома
Нашите предложения за уют и удобство у дома са вече тук – разгледай ги и участвай за награди! 

Включи се:

1. В нашата Facebook страница METRO Bulgaria потърси публикацията от 23.10.2020 г., в която питаме кой продукт от промо каталога ни „За уюта у дома“ ти харесва най-много.

2. Разгледай предложенията ни и снимай продукта, който най-много ти харесва. Можеш да го снимаш от хартиения каталог или да направиш екранна снимка от онлайн изданието – както ти е по-удобно.

3. Покажи ни снимката в коментар към публикацията, обявяваща играта, до 11.11.2020 г.

Да не забравяме наградите:

  • 1 бр. Delimano Air Fryer Pro, червен
  • 1 бр. NutriBullet, червен
  • 1 бр. комплект прибори NOVECENTO, 24 броя
  • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 440 мл
  • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 360 мл
  • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 300 мл
  • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 110 мл
  • 5 бр. хавлиени кърпи Tarrington House, 100% памук, 50×100 см, различни цветове

Ето и пълните условия на кампанията:

Общи условия на кампанията
“Спечели с каталог За уюта у дома”

Организатор: Facebook играта „ Спечели с каталог За уюта у дома “ („Играта“) се организира и провежда от „Метро Кеш енд Кери България” ЕООД, ЕИК 121644736, със седалище и адрес на управление гр.София, бул. Цариградско шосе 7-11 км („МЕТРО“).

Обхват: В играта могат да вземат участие всички лица на възраст над 18 години, които коментар, кой продукт от каталог „За уюта у дома“ им харесва най-много под поста „ Играй за награди! Кой продукт от промо каталога ни „За уюта у дома“ ти харесва най-много? Покажи ни го в коментар със снимка на продукта от хартиения каталог или с екранна снимка от онлайн изданието и 12 от вас ще спечелят страхотни награди! “. Коментара трябва да бъде придружен с линк към конкретния артикул.

За участие в Играта не е необходима покупка.

Механика на играта: На 23.10.2020 г. на Facebook стената на МЕТРО ще бъде публикувана публикация. Участниците могат да коментират кой продукт от каталог „За уюта у дома“ им харесва най-много и 12 участници ще спечелят някои от следните награди:

–    1 бр. Комплект прибори NOVECENTO, 24 броя
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 440 мл
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 360 мл
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 300 мл
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 110 мл
–    5 бр. Tarrington House – Хавлиени кърпи 100% памук, 50/100 см
–    1 бр. Еър Фрайър Про Червен
–    1 бр. Нутрибулет XXL Червен

Коментарите могат да бъдат направени не по-късно от 11.11.2020. На следващия ден, 12.11.2020, ще бъде изтеглен и обявен във Facebook победителят от играта.

Участниците нямат право да извършват действия или да използват програми, или да правят опити за това, за да заобиколят/нарушат правилата на Играта за регистрация, което изкуствено увеличава шансовете за спечелване на награда, извън описаното в механизма на Играта, като напр. да използват неоторизирани скриптове, програми за систематично или автоматично управление на игри или отделни функции от такива програми, частично или напълно автоматизирана програма, която дава предимство на участника пред останалите участници, и др.

Играта по никакъв начин не е обвързана, администрирана, спонсорирана или подкрепена от страна на Facebook.

Период на играта: В играта могат да вземат участие потребители, коментирали публично кой продукт от каталог „За уюта у дома“ , с линк към него, им харесва най-много  под публикацията от 23.10.2020  до 11.11.2020 на Facebook стената на МЕТРО

Награди: Дванайсет  участници ще спечелят следните награди:

–    1 бр. Комплект прибори NOVECENTO, 24 броя
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 440 мл
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 360 мл
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 300 мл
–    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 110 мл
–    5 бр. Tarrington House – Хавлиени кърпи 100% памук, 50/100 см
–    1 бр. Еър Фрайър Про Червен
–    1 бр. Нутрибулет XXL Червен

Печеливш: Печелившите участници от играта ще бъде изтеглен на лотариен принцип в присъстие на Комисия и същия ден ще бъде обявени в отделен пост на стената на METRO Bulgaria във Facebook. Ще бъдат изтеглени и 12 резерви.

Печелившите трябва да се свържат с нас в 7 дневен срок, чрез лично съобщение, в страницата на METRO Bulgaria във Facebook, за да получат наградата си.

Наградата се получава на място в обект на Организатора срещу попълнен и подписан от Печелившия приемо-предавателен протокол за получаване на награда.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, ваучери, друга предметна награда или стока както и срещу услуги.
Организаторът не носи отговорност за дефекти, несъответствия на продуктите, които са определени за награди, които не са констатирани от печелившия в момента на получаване.

Други условия:

– МЕТРО си запазва правото да променя условията на настоящата Игра, като всяка промяна ще бъде предварително оповестена на стената на METRO Bulgaria във Facebook.

– МЕТРО си запазва правото да прекрати настоящата Игра в случай на извънредни (форсмажорни) обстоятелства, върху които той не може да повлияе.

– Печелившият участник не може да замени наградата си за паричната й равностойност или за друга награда.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ