ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете самобръсначка Braun Series 9 9345s и чипс Pringles

Спечелете самобръсначка Braun Series 9 9345s и чипс Pringles

Играта продължава до 27 ноември 2020 г.

И през този ноември мъжете ще оставят самобрасначките и пускайки мустак, символично ще заявят, че истинският мъж държи на своето здраве, грижи се ежедневно за него и не подценява профилактиката.

Историята на идеята за Мовембър води началото си още от 1999 и е свързана с група младежи в Аделаида, Австралия. Самата дума „мовембър“ е комбинация от австралийската разговорна дума за мустак „мo“ и месец ноември на английски (November). Инициативата с пускането на мустаци през ноември е обвързана с благородна кауза – борбата срещу рака на простатата. Заболяването е все по-често срещано и застрашава голяма част от мъжете. Нараства и броят на депресивните състояния, както и други здравословни проблеми, типични за съвременния мъж.

Затова ние, с подкрепата на Pringles, ще напомним на нашата многобройна аудитория, че мъжествеността върви ръка за ръка с профилактиката на мъжкото здраве.

Не пропускайте да си спечелите и страхотни награди през ноември, като участвате в тематичната игра по Радио Fresh!

Всяка седмица ви питаме нещо, свързано с „мустакатия“ месец, а вие може да отговаряте в нашата facebook страница. Верните отговори участват в жребий за редовните награди – 2 бр. чипс Pringles 165 g., а в края на играта най-големият късметлия ще грабне голямата награда – самобръсначка Braun Series 9 9345s. За още награди посетете pringles.com. 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ