ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет кафеавтомата Philips, 50 кафеварки и 100 чаши от Costa coffee

Спечелете пет кафеавтомата Philips, 50 кафеварки и 100 чаши от Costa coffee

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

Коста Коледна промоция в магазинната мрежа

 

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

 • Промоцията „Коста Коледна Промоция“, наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, София, ул. „Рачо Петков Казанджията“ № 8, наричано по-нататък Организатор.

 

ЧАСТ 2. ОБЩИ УСЛОВИЯ

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на сайтa bg.costacoffee.com/Christmas и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на Промоцията.  Повече информация може да бъде получена на цената на един градски разговор на телефона на потребителя на „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България ” АД: 0700 17 117, всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа.

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта bg.costacoffee.com/Christmas.

2.4. С участието си в Промоцията, участниците се обвързват с долуописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.

2.5. Всички участници, опитали да нарушат правилата на промоцията, прилагайки техники и/или технологии, които променят механизма на промоцията, ще бъдат автоматично дисквалифицирани.

 

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

3.1. Промоцията „Коста Коледна Промоция“  се организира и провежда на територията на Република България.

 

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 год., живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на ” Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България ” АД, “ДИДЖИТАЛ АЙ ДИ“ АД, както и членове на техните семейства (деца, родители, съпрузи).

 

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира от 00:00 ч. на 16.11.2020 г. и продължава до 23:59 ч. на 21.12.2020г. За избягване на всяко съмнение, след 23:59ч. на 21.12.2020.  регистриране и участие в промоцията няма да бъде възможно, организаторът няма да има задължение за включване в промоционалната игра, отчитане на номера от касови бележки и предоставяне на възможност за печалба на  награди.

 

ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

6.1. Участващи са всички избоени по-долу продукти с търговска марка COSTA, разпространявани в магазинната мрежа.

200 гр. Коста мляно Колумбия 7, 200 гр. Коста мляно Сигничър Мидиъм 8, 200 гр. Коста мляно 100% Арабика 6, 200 гр. Коста мляно Сигничър Дарк 10, 200 гр. Коста мляно Безкофеиново 8, 500 гр. Коста Колумбия зърна, 1.0 кг. Коста Сигничър Мидиъм зърна, 1.0 кг. Коста 100% Арабика зърна и 1.0 кг. Коста Сигничър Дарк зърна

 

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

/Вид и брой награди/:

 1. Philips EP5335/10 LatteGo кафеавтомат – 5 броя
 2. Bialetti кафеварка – 50 броя
 3. Costa керамична чаша – 100 броя

7.2. Всяка една от наградите е подробно описана в Приложение №1, съставляващо неразделна част от настоящите правила.

7.3. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

7.4. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

7.5. Тук посочената награда Philips EP5335/10 LatteGo кафеавтомат   е с пазарна стойност над 100 лева без ДДС и спечелилите участници имат ангажимент, описан в чл. 9.5. от настоящите правила.

 

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

8.1. Всеки потребител, който закупува някои от участващите в промоцията продукти, подробно описани в част 6 от Официалните, може да участва в промоцията Коста Коледна Промоция“, както следва:

 • След закупуване на продукт с търговска марка COSTA, потребителят следва да се регистрира на costacoffee.com/Christmas и да регистрира номера на касовата бележка.
 • При закупени продукти с търговска марка COSTA на обща стойност до 14лв. (четиринадесет лева) и регистрация по съответния ред, участникът може да участва за една от следните награди: Bialetti кафеварка или COSTA чаша;
 • При закупени продукти с търговска марка COSTA на обща стойност над 14лв. (четиринадесет лева) и регистрация по съответния ред,  участникът може да участва и за голямата награда – една от 5 броя -Philips кафе машина;

8.2. При първоначалната регистрация, всеки желаещ  да участва в играта попълва специална форма за участие, в която трябва да посочи своите имена /собствено и фамилно име/, телефон за връзка, електронна поща. Тези данни ще бъдат използвани  само и единствено за цели, както следва: за участие в промоцията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето му на спечелена от него награда в играта, включително обявяване на сайта на имената на спечелилите и предоставяне на информацията на куриер. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и ОРЗД – за повече информация, моля вижте Част 14 от настоящите правила.

8.3. Всеки регистриран номер на касова бележка дава на участника право на участие в Промоцията  и съответно в разпределение на случаен принцип за някоя от посочените в Част  7 от правилата награди.

8.4. Всеки участник трябва да пази до края на промоционалната активност касовите бележки,  за доказване достоверността на регистрираните касови бележки и на направените покупки  на Costaпродукти, и в  случай че спечели следва да ги представи преди да му бъде дадена наградата/ наградите. Един участник може да спечели и повече от една награда.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

5 comments

 • искам да спечеля кафе машина

 • Играя за кафемашина

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81 .

 • Даниела Драганова

  Здравейте! Обади ми се ваш представител да ми съобщи, че съм спечелила 4 бр. Кафе Коста от томболата, записа адреса ми за доставка и вече повече от две седмици няма никаква пратка. Когато звънях след първата седмица ми обясниха, че срока е две седмици. Та въпроса ми е: Защо изобщо звъните на хората и ги лъжете? Кога ще си получа наградата? Моето име е Даниела Драганова от гр. София

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, ние сме страница, която събира игрите с награди на едно място. Ние не сме организатор на посочената игра от Вас. По принцип има срок за доставка от повечето организатори до 40 работни дни.

   Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ