ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 300 000 коледни метални кутии от Coca-Cola

Спечелете 300 000 коледни метални кутии от Coca-Cola

Играта продължава до 22 декември 2020 г.

Каквото и да се случи тази година, две неща никога няма да се променят – връзката с хората, които обичаме и да! – магията на Коледа. Имаме нужда от това време, в което вълшебството е навсякъде около нас, а очакването на празниците превръща всеки ден в неповторимо преживяване. Достатъчно е да сме с любимите хора, да споделяме повече специални мигове и да създаваме нови спомени. Защото за нас те винаги ще бъдат най-прекрасният подарък. И вярваме, че нашите усмивки и обич ще бъдат също толкова ценен подарък за тях. За да споделим Коледа, както никога досега.

Всяко семейство има собствена рецепта за коледните празници. Повече вечери заедно, повече срещи с близки и приятели или повече време в търсене на забавни приключения и изненади.

Тази Коледа ви даваме още една възможност да се забавлявате с цялото семейство и с всяка бутилка Coca-Cola Original и Coca-Cola Без Захар от 1L, 1.5L и 2 L, Fanta Портокал от 1.5L и 2L, или Sprite  от 2L да участвате за специален подарък.

Забавно, лесно и освежаващо е! Под капачката на всяка една бутилка Coca-Cola Original, Coca-Cola Без Захар, Fanta Портокал или Sprite  с промоционален коледен етикет са изписани сричките КО – ЛЕ – ДА. Съберете сричките от името на най-светлия празник – Коледа, и вземете веднага подарък – празнична коледна кутия от нашите наградни центрове.

Може да спечелите една награда или да играете за цялата коледна колекция кутии с три различни дизайна. Може да разменяте срички с приятели и съседи. Няма ограничение колко пълни думи КОЛЕДА ще съберете. Просто следвайте правилата и играйте за още един коледен подарък.

Останалото е магията на празничния дух, на малките жестове на обич, на топлина и внимание, защото тази Коледа искаме да сме заедно, както никога преди.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

брандирана метална кутия със специален коледен дизайн на Кока Кола – 3 различни вида.

Общ брой награди: 300 000 бр. , по 100 000 броя от всеки от трите дизайна по Приложение 2.

Промоцията се провежда в избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали. Може да намерите списък с всички участващи обекти тук.

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят бутилка от участващите продукти. При покупка на една бутилка от участващите продукти от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да потърси под капачката една от сричките в думата КО-ЛЕ-ДА. Потребителя следва да събере три капачки с по една различна сричка, така че заедно те да изписват думата КО-ЛЕ-ДА. При наличие на три капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА, участникът има право да вземе един от трите специални коледни кутии от награден център в зависимост от наличните награди от различните дизайни.

Наградите се получават от наградни центрове срещу представяне на трите печеливши капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА. Информация за наградни центрове може да получите на телефон 0800 12345, както и на сайт coca-cola.bg

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата награди в наградните центрове.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил – първи получил” до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

Наградите ще бъдат раздавани срещу представяне едновременно на трите печеливши капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА от участника в някой от наградните центрове, където са налични награди. 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

9 comments

 • МНОГО ИСКАМ ДА Я СПЕЧЕ3ЛЯ

  • Играйте и спечелете

   В случай, че сте изпълнили условията на организатора Ви желаем късмет!

   Поздрави

 • Бихте ли казали обектите за град Пловдив!
  Линкът на сайта не се отваря.
  Благодаря!

 • Играйте и спечелете,какво да играем само ви пием боклуците да събираме капачки за да вземем някой китайски боклук и то ако успеем да ги съберем защото така направено и накрая няма,ама нали сме изпили десетки литри какво от това,пълни измамници,и игрите и отровните ви напитки са измама.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81.

   • Тогава го предайте на който трябва,влязъл съм в играта за която пиша,не ви знам кой от къде и как смуче пари,предайте им и най хубавите бг псувни на които се сетите,че не ми се пише,весели празници!

 • Draja_75@abv.bg

  Искам да попитам за металните кутий защо в Карлово не мога да намеря в нито един магазин,а детето ми си чака кутията и промоцията свършва,Моля ви зареждате на всякъде .Какво да кажа сега на моето слънчице

 • ок,предайте на когото трябва

 • Шопова

  Каква игра се играе с тези капачки то бива реклама ама по някой път се прикалява в нашия магазин при въпроса дали има кутии резултата е че кутии има но…те са на дистрибутора…за обикновения човек .. НЯМА Благодаря но вече не бих подкрепяла игрите на кока кола

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ