ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете СПА уикенд за двама в Катарино СПА Хател, гифт карти на стойност 150 лева и 80 подаръчни комплекта с продукт Revalid

Спечелете СПА уикенд за двама в Катарино СПА Хател, гифт карти на стойност 150 лева и 80 подаръчни комплекта с продукт Revalid

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С РЕВАЛИД®

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ПРАВИЛА ИГРА  

Играта „ ИГРАЙ И СПЕЧЕЛ С РЕВАЛИД®“ се организира и провежда от Брокс Вижън ЕАД, ЕИК 121560067, с адрес и регистрация в град София, бул. Булгария 111, F1, ап. 2 (наричано за по-кратко Организатор).

РАЗДЕЛ 2. ОБЩИ УСЛОВИЯ

2.1. Участниците са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу Общи условия. При участието си в играта участниците приемат Общите условия и изрично се съгласяват да спазват посочените в тях условия и срокове.

2.2. Общите условия се публикуват на сайтa https://revalid.promo и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на играта.

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Общите условия, като промените влизат в сила след публикуването им на сайта https://revalid.promo.

2.4. Приетите от участниците Общи условия имат действие до изпълнение на всички права и задължения на Организатора и участниците в играта, както и до изтичане на посочените в Общите условия срокове.

2.5. Във всеки един момент всеки участник може да прекрати участието си в играта като напише имейл с изричното си желаниу до digital@broksvision.com, с което прекратява участието си в играта и възможността да спечели.

РАЗДЕЛ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА И ПРАВО НА УЧАСТИЕ

3.1.    Играта се провежда в периода от 27.11.2020 г. до 17.12.2020 г. включително.

3.2.     В играта имат право да участват следните лица (наричани по-долу “Участници“): Всички дееспособни физически лица, навършили 18 г., с местоживеене в България, които по време на кампанията закупят един от долу изброените в точка 4.Механизъм на играта  продукти и регистрират своята касова бележка на сайта https://revalid.promo .

РАЗДЕЛ 4. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

4.1.     Участниците трябва да закупят поне един от следните продуктите:

 • Ревалид Ревитализиращ Шампоан 250мл
 • Ревалид Ревитализиращ Балсам 250 мл.
 • Ревалид Възстановяваща Маска 150 мл.
 • Ревалид Тоник за коса 20 ампули
 • Ревалид Шампоан против пърхот 250мл.
 • Ревалид Стимулиращ шампоан 200 мл.
 • Ревалид Regrowth Серум 50 мл.
 • Ревалид комплект Regrowth Серум 50 мл. + Ревалид Стимулираш шампоан 75 мл.
 • Ревалид Anti-aging Шампоан 200 мл.
 • Ревалид Anti-aging Флуид 100 мл.
 • Ревалид комплект Ревитализиращ Шампоан 250мл + Шампоан против пърхот 250мл.
  1. Участниците трябва да влязат на сайта https://revalid.promo и да извършат регистрация, попълвайки данни за покупката:
 • закупен продукт
 • закупен от (град, аптека, верига аптека,
 • да снимат или качат снимка на касовата си бележка, в която като артикул да присъства продукт Ревалид от списъка в т.4.1. Като изключение може да се приемат касови бележки с допълнително написано от фармацевта име на закупения продукт, подпис и печат на аптеката.
 • да попълнят име и фамилия
 • имейл адрес
 • Телефонен номер
 • адрес за доставка на наградата, в случай, че спечелят – може да е личен адрес или офис на куриерска фирма „Спиди“.

4.3.     Всеки участник може да се регистрира повече от веднъж за участие, стига към всяка регистрация да предостави различен уникален документ за покупка

4.4.     Участниците, които преминат успешна валидация на регистрацията си, участват в томбола с награди.

4.5.     Правила за получаване на Наградата:

Етап 1: Участниците които са регистрирали покупка в периода на играта и успешно са преминали валидация, ще участват в томбола.

Етап 2: В специално организирана томбола на 18 декември ще бъдат изтеглени 100 участници и още толкова на брой резерви, които ще спечелят една от следните награди:

А) 1 бр. СПА уикенд за двама в Катарино СПА Хател – две нощувки, две закуски, две вечери, две СПА процудури. СПА уикендът може да ъде използван между 10.01.2021 и 10.07.2021 г.

Б) 2 бр. гифт карти на стойност по 150 лв. всяка, за пазаруване от сайта за преживявания Gift Come True https://giftcometrue.com/

В) 80 бр. подаръчни комплекта с продукт Revalid Anti-aging флуид и кристална звезда.

4.6.     Наградата ще бъде изпратена на Участника по куриер за сметка на Организатора. Организаторът не носи отговорност в случай, че предоставеният от участника имейл адрес, мобилен телефон или адрес за доставка не е достоверен.

4.7.     Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера).

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ