ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 360 шейни от Coca-Cola в Kaufland

Спечелете 360 шейни от Coca-Cola в Kaufland

Незабравима Коледа с Coca-Cola в Kaufland! Събери трите срички КО-ЛЕ-ДА под капачките и вземи от Информация специална коледна кутия за уютен празник удома!

Направи зимата още по-забавна – участвай в теглене за брандирана Coca-Cola шейна! Купи два от участващите продукти, покажи касовата си бележка на Информация и получаваш талонче за участие в теглене на една от 360 броя шейни!

В кампанията участват продуктите с промоционален етикет и златиста капачка в опаковки от 1L Coca-Cola, 1L Coca-Cola Без Захар, 1.5L Coca-Cola, 1.5L Coca-Cola Без Захар, 1.5L Fanta Orange, 2L Coca-Cola, 2L Coca-Cola Без Захар, 2L Fanta Orange и 2L Sprite в пластмасови опаковки. Побързай, кампанията е от 16.11.2020 до 22.12.2020 г. или до изчерпване на количествата награди. 

Кампанията се провежда на територията на Република България в търговски обекти на търговска верига „Кауфланд“, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Кампанията.

С участие в теглене при спазване на механизма, описан в чл. 8.2., може да бъде спечелена следната награда: брандирана шейна

Общ брой награди:

28,800 бр. , по 9,600 броя от всеки от трите дизайна

360 бр. шейни

Участието в Кампанията е свързано със закупуване на участващи продукти. При покупка на една бутилка от участващите продукти от участващ в Кампанията обект, участникът получава възможност да потърси под капачката една от сричките в думата КО-ЛЕ-ДА. Потребителят следва да събере три капачки с по една различна сричка, така че заедно те да изписват думата КО-ЛЕ-ДА. При наличие на три капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА, участникът има право да вземе една от трите вида специални коледни кутии от награден център в зависимост от наличните награди от различните дизайни.

Наградите по т. 7.1. се получават от наградни центрове на гише „Информация“ срещу представяне на трите печеливши капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА. Информация за наградни центрове може да получите на телефон 0800 12345, както и на сайт coca-cola.bg Награди по т. 7.1 ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата награди в наградните центрове. Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил – първи получил” до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото в чл. 7.3. количество.

За спечелване на наградата, описана в т. 7.2, е необходимо да бъде попълнен талон за участие в теглене на Информация, съдържащ две имена, телефон за връзка и номер на касов бон, издаден от търговския обект и съдържащ поне два от участващите в Кампанията продукти. Пускането на талона в кутията след касова зона дава право за участие в жребий за спечелване на една от описаните награди по т. 7.2.

Информацията, която се попълва в талона е следната:

Номер на мобилен телефон (08x 1234567);

Две имена;

Номер на касова бележка, доказваща спазване на механизма за участие в Кампанията съгласно чл. 8.2.;

Отбелязване на съгласие с Общите правила и деклариране на навършени 16 г. и съгласие на родител за участници между 16 и 18 години.

При непопълване на всички полета, посочени в т. 8.2.1, участието в Кампанията не е възможно, поради невъзможност за установяване спазването на механизма на Кампанията и невъзможност за идентифициране на и връзка със спечелилия.

Тегленето на жребия ще се извърши в интервал от 2 седмици след изтичане на Кампанията в присъствието на нотариус.

Наградите в Кампанията ще бъдат връчени по следния начин:

Наградите по т. 7.2 ще бъдат доставени с куриер, избран от Организатора, като ще бъдат изпратени до 3 месеца от обявяването на печелившите и при условие, че печелившият е потвърдил адрес за доставка и е бил открит на посочения адрес. Куриерът ще посети адреса не повече от два пъти. Ако при първото посещение на куриер печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение победителят не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението.

Награди, които не са получени от печеливш в рамките на един месец от датата на официалното приключване на Кампанията ще се считат за нежелани и печелившият губи право да ги получи. На свой ред наградата ще бъде предложена на резервен победител. В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва декларация, съдържаща пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяваща, че наградата му е връчена от представител на организатора. За да получи наградата, победителят трябва, заедно с декларацията, да представи личната карта за сверяване, като последната веднага му се връща.

Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с доставката на наградите до всички победители.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

7 comments

 • Мариана Стамболойска

  Здравейте, имаме три пъти капачки със сричките КО ЛЕ ДА, но никъде в Кюстендил не намираме кутии. От няколко дни търсим но няма никъде .Молим за съдействие. Весели празници!

 • Мариана

  Здравейте искам да попитам дали мога да получа от вас зелената кутия от промоцията имам събраните капачки много преди да изтече промоцията и обиколих магазините във Варна и я няма никаде казаха ми че я няма пусната по веригите. Та въпроса ми е има ли как да я получа?

 • Здр,от Велико Търново съм.Събрала съм трите срички КОЛЕДА и от никъде не мога да си получа наградата.Моля кажете ми по какъв начин да си я получа?Разочарована съм, че се определят някакви правила за участие и след като са изпълнят не е оправдано.Надявам се да има резултат НАИСТИНА!!!

 • Новакова

  Здравейте. Много сме разочаровани от играта с кутиите.
  Тъкюо събрахме капачки за 3 те кутии на 22.12 и вече липсваха в магазините. Не може ли да се изпрати нова серия, ьа фа си ги получим??? Децата са много нещастни. Купихме поне 50 кока коли и нищо……Моля отговорете!!!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние не сме органзиатор на играта. Нашата страница събира игрите с награди на едно място за Ваше улеснение.

   По Вашият въпрос бихме Ви посъветвали да се свържете с организаторите от Кока кола на потребителския им телефон – 080012345 (на цената на градски разговор за цялата страна) и да споделите за своя проблем.

   При въпроси сме на линия.

   Поздрави

 • Здравейте , аз също събрах трите капачки КОЛЕДА , но където и да съм попитала, никъде нямат налични награди!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние не сме органзиатор на играта. Нашата страница събира игрите с награди на едно място за Ваше улеснение.

   По Вашият въпрос бихме Ви посъветвали да се свържете с организаторите от Кока кола на потребителския им телефон – 080012345 (на цената на градски разговор за цялата страна) и да споделите за своя проблем.

   При въпроси сме на линия.

   Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ